Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fachowcy w okolicy to temat rzeka, jeden lepszy od drugiego. Pierwszy budowlaniec nie czuje się spełniony, zanim do cna nie skrytykuje swego poprzednika. Poprawiacze występują na całej planecie Ziemia w każdym środowisku i nie spoczną, dopóki nas nie zdołują swym defetyzmem. Mam z nimi do czynienia na codzień. Zależy czego potrzebujesz bo jednak znalazłam kogos kto po licznych turbulencjach i trudach, zmienia moja beznadzieję w Nowy Początek.

• 2 months później...

na dzień dzisiejszy z całą odpowiedzialnością mogę dać namiary na

dekarza

elektryka

hydraulika

ceny średnio wysokie ale wykonanie prima i co najważniejsze żadnych problemów, sprzeczek,czy innych nieporozumień

praktycznie bez kontrolowania robota wykonana solidnie

jak ktoś będzie potrzebował, nie ma sprawy dam namiary

• 5 months później...
Witam serdecznie

Poszukuje sprawdzonej, solidnej ekipy budowlanej do budowy domu.

Budowe chcemy zaczac w marcu lub kwietniu, dzialka w Ziemnicach.

Pozdrawiam

Agata

witam , chyba będziemy są sąsiadami, my również zaczynamy budowę w Ziemnicach ale chy ba już nie w tym roczku.

Ruszymy na wiosnę przyszłego roku. Udało się Pani namierzyć dobrą firmę...? Jeśli tak to moze podzieli się Pani namiarami na ekipę...

bedę wdzięczna ..z góry dzięki :)

na dzień dzisiejszy z całą odpowiedzialnością mogę dać namiary na

dekarza

elektryka

hydraulika

ceny średnio wysokie ale wykonanie prima i co najważniejsze żadnych problemów, sprzeczek,czy innych nieporozumień

praktycznie bez kontrolowania robota wykonana solidnie

jak ktoś będzie potrzebował, nie ma sprawy dam namiary

Witam

prosze o namiary na w/w fachowców....z góry dzięki :)

ania i sylwek namiary dałam na priv

teraz doczytałam,że dopiero zaczynacie

powiem ci tak jeśli chodzi o elektryka , to jeśli z nim pogadasz, to pozałatwia jeszcze wszystkie papiórkowe sprawy - solidny chłopak

mam też wspaniałego dekarza - jeśli będziesz chciała zobaczyć dach daj znać na priv podam ci adres mojej budowy w Spalonej będziesz mogła ocenić ale termin z nim to trzeba sobie zaklepać wcześniej u mnie dach zrobili w 2 tygodnie i wprowadzili parę fajnych pomysłów

teraz jestem na etapie tynków wewnętrznych zewnętrznych kończą 1 września jak wyjdzie nie wiem, zobaczę dopiero przy odbiorze

jak będę zadowolona - dam namiary

• 9 months później...
  • 1 month później...

a ja już mam pojecie na temat wychwalanego tutaj Pana Hano .....narazie robi nam stan zero

nie polecam..... gość robi szybko ale co do dokładnosci to można mu wiele zarzucić

widać ze bulwersuje go sam fakt że go ktoś moze sprawdzać...a skad ma takie wyobrażenie o sobie owy Pan.....no chyba nikt go nie kontrolował do tej pory ...Ludzie czy wy nie sprawdzacie wogole fahowców !?!?! cieszycie że dpom stoi i sie nie zawala i jest oki..???

pozatym na boku już ciągnie jakąś inną budowę imo że miałyć tylko "dla nas" ..po cichu pożycza sobie od nas maszynkę ze steropianu na inną budowę...nawet nie zapytał czy można....

to co bedzie z innymi rzeczami aż strach myśleć.... my naszczęscie nie ufamy fachowcom i materiały sami kupujemy....

chyba pozegnamy sie z tym panem po stanie zero....

• 9 months później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Przestrzegam przed firmą budowlaną Jana i panem Jarosławem Kucem z Legnicy (http://janabud.pl/). My niestety zaufaliśmy im i jego 20letniemu doświadczeniu. Niestety, okazało się, że doświadczenie to ma, ale w partaczeniu. Wcale nie prawdą jest, że ich specjalizacją są łazienki i pokoje łazienkowe, nie trzymają się w ogóle reguł kładzenia płytek, nie zachowują poziomu etc Zatrudnia ludzi, którzy w ogóle nie znają się na robocie... A sprzęt jakim dysponują, to słabej klasy sprzęt z Castoramy itp podobnych marketów. A szczytem całej bezczelności, jest powiedzonko pana Jarka "Przecież to nie apteka".... Jednym słowem masakra... Gdyby, ktoś chciał poznać bliższe szczegóły naszej historii zapraszam do kontaktu na priv...

• 6 months później...

Witam serdecznie zamierzam w tym roku rozpocząć budowę domu w Biskupinie. Projekt już wybrany Dom w amarylisach 2 po dronych przeróbkach: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-amarylisach-2/m4ba76a575f819

Szukam ekipy do wybudowania domu do stanu deweloperskiego.

Interesują mnie róznież koszty robocizny. Do to 150m2 oraz graż wraz z kotłownią 25m2.

Jeżeli mogą mi Państwo kogoś polecić będę niezwykle wdzięczna.

Pozdrawiam

• 5 weeks później...

Przestrzegam przed firmą

HEKA BAU K.H. Mostkowski oraz Panem Dariuszem Witkowskim z Lubina.Robią byle jak z mnóstwem błędów ( mam kilkudziesięcio zdjęciową historię z długim smutnym opisem) .Po przegranej sprawie w sądzie za buble budowlane ciężko im solidarnie oddać do samego końca należne pieniądze.

Za to mogę polecić dobrych:

tynkarzy,

posadzkarzy,

stolarzy od schodów,

stolarzy od drzwi wewnętrznych,

stolarzy od wiat i altanko-drewutni,

instalatora co, wod-kan.,

nawadniaczy ogrodowych :)

i faceta , który pod moją nieobecność dopilnowywał zakupów i budowy ( to on wyłapał błedy budowlańców) .

pytania na [email protected]

• 2 months później...
  • 1 month później...

Witam Was serdecznie :yes:

Budujemy swój dom w Lubinie na ul.Małomickiej

Z czystym sumieniem polecam zatrudnioną ekipę budowlaną

ceny jak wszędzie ale przez budowę idzie się z uśmiechem na ustach

cieśle i dekarze ze Złotoryji też szybko (nawet expresowo) sprawnie i fachowo

namiary podam na telefon 607468666

Potrzebuję tynkarzy ;)

Pozdrawiam

• 8 months później...