ARTUR_EMI 31.12.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Przeglądałem forum i zauważyłem ze trudno znaleźć informacje na temat fachowców w naszej okolicy,wiec w tym temacie będziemy pisać namiary na dobrych fachmanów .Co i za ile . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni666 08.01.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Fachowcy w okolicy to temat rzeka, jeden lepszy od drugiego. Pierwszy budowlaniec nie czuje się spełniony, zanim do cna nie skrytykuje swego poprzednika. Poprawiacze występują na całej planecie Ziemia w każdym środowisku i nie spoczną, dopóki nas nie zdołują swym defetyzmem. Mam z nimi do czynienia na codzień. Zależy czego potrzebujesz bo jednak znalazłam kogos kto po licznych turbulencjach i trudach, zmienia moja beznadzieję w Nowy Początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 09.01.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Przy zakładaniu tego tematu chodziło mi głównie o to aby tu wpisywać namiary na sprawdzonych fachowcówjak komuś będzie potrzebny dany fachowiec będzie miał jakieś namiary z jakąś opinią , nie musi szukać w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatek1 16.01.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam serdeczniePoszukuje sprawdzonej, solidnej ekipy budowlanej do budowy domu.Budowe chcemy zaczac w marcu lub kwietniu, dzialka w Ziemnicach.Pozdrawiam Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 18.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 na dzień dzisiejszy z całą odpowiedzialnością mogę dać namiary na dekarzaelektrykahydraulikaceny średnio wysokie ale wykonanie prima i co najważniejsze żadnych problemów, sprzeczek,czy innych nieporozumieńpraktycznie bez kontrolowania robota wykonana solidnie jak ktoś będzie potrzebował, nie ma sprawy dam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i sylwek 29.08.2011 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam serdecznie Poszukuje sprawdzonej, solidnej ekipy budowlanej do budowy domu. Budowe chcemy zaczac w marcu lub kwietniu, dzialka w Ziemnicach. Pozdrawiam Agata witam , chyba będziemy są sąsiadami, my również zaczynamy budowę w Ziemnicach ale chy ba już nie w tym roczku. Ruszymy na wiosnę przyszłego roku. Udało się Pani namierzyć dobrą firmę...? Jeśli tak to moze podzieli się Pani namiarami na ekipę... bedę wdzięczna ..z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i sylwek 29.08.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 na dzień dzisiejszy z całą odpowiedzialnością mogę dać namiary na dekarza elektryka hydraulika ceny średnio wysokie ale wykonanie prima i co najważniejsze żadnych problemów, sprzeczek,czy innych nieporozumień praktycznie bez kontrolowania robota wykonana solidnie jak ktoś będzie potrzebował, nie ma sprawy dam namiary Witam prosze o namiary na w/w fachowców....z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 29.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 ania i sylwek namiary dałam na priv teraz doczytałam,że dopiero zaczynacie powiem ci tak jeśli chodzi o elektryka , to jeśli z nim pogadasz, to pozałatwia jeszcze wszystkie papiórkowe sprawy - solidny chłopak mam też wspaniałego dekarza - jeśli będziesz chciała zobaczyć dach daj znać na priv podam ci adres mojej budowy w Spalonej będziesz mogła ocenić ale termin z nim to trzeba sobie zaklepać wcześniej u mnie dach zrobili w 2 tygodnie i wprowadzili parę fajnych pomysłówteraz jestem na etapie tynków wewnętrznych zewnętrznych kończą 1 września jak wyjdzie nie wiem, zobaczę dopiero przy odbiorze jak będę zadowolona - dam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i sylwek 01.09.2011 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 tenia50 Wysłałam wiadomośc do Pani na prv.bardzo jestem ciekawa jak wypadnie odbiór tynków ..dzisiaj pogadam z mężem kiedy moglibysmy podjechać....mamy małe dziecko do tego pracujemy i nie zawsze jest możliwośc wyrwać się we dwójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annawanna88 25.06.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 znalezienie kogoś dobrego jest niełatwehttp://zarzadzanieprojekt.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i sylwek 02.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 a ja już mam pojecie na temat wychwalanego tutaj Pana Hano .....narazie robi nam stan zero nie polecam..... gość robi szybko ale co do dokładnosci to można mu wiele zarzucić widać ze bulwersuje go sam fakt że go ktoś moze sprawdzać...a skad ma takie wyobrażenie o sobie owy Pan.....no chyba nikt go nie kontrolował do tej pory ...Ludzie czy wy nie sprawdzacie wogole fahowców !?!?! cieszycie że dpom stoi i sie nie zawala i jest oki..??? pozatym na boku już ciągnie jakąś inną budowę imo że miałyć tylko "dla nas" ..po cichu pożycza sobie od nas maszynkę ze steropianu na inną budowę...nawet nie zapytał czy można....to co bedzie z innymi rzeczami aż strach myśleć.... my naszczęscie nie ufamy fachowcom i materiały sami kupujemy....chyba pozegnamy sie z tym panem po stanie zero.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i sylwek 23.05.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 potrzebuje drzwi na czas budowy do zabezpieczenia domu jak ktoś ma do odstąpienia/sprzedania proszę o kontakt668020551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda32 02.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 WitamPrzyjmę ziemię pod budowę w Radwanicach/ koło Polkowic.Proszę o kontakt osoby, które posiadają do oddania ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 28.06.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Przestrzegam przed firmą budowlaną Jana i panem Jarosławem Kucem z Legnicy (http://janabud.pl/). My niestety zaufaliśmy im i jego 20letniemu doświadczeniu. Niestety, okazało się, że doświadczenie to ma, ale w partaczeniu. Wcale nie prawdą jest, że ich specjalizacją są łazienki i pokoje łazienkowe, nie trzymają się w ogóle reguł kładzenia płytek, nie zachowują poziomu etc Zatrudnia ludzi, którzy w ogóle nie znają się na robocie... A sprzęt jakim dysponują, to słabej klasy sprzęt z Castoramy itp podobnych marketów. A szczytem całej bezczelności, jest powiedzonko pana Jarka "Przecież to nie apteka".... Jednym słowem masakra... Gdyby, ktoś chciał poznać bliższe szczegóły naszej historii zapraszam do kontaktu na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia1986 26.01.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witam serdecznie zamierzam w tym roku rozpocząć budowę domu w Biskupinie. Projekt już wybrany Dom w amarylisach 2 po dronych przeróbkach: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-amarylisach-2/m4ba76a575f819 Szukam ekipy do wybudowania domu do stanu deweloperskiego. Interesują mnie róznież koszty robocizny. Do to 150m2 oraz graż wraz z kotłownią 25m2.Jeżeli mogą mi Państwo kogoś polecić będę niezwykle wdzięczna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbblack 25.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Przestrzegam przed firmą HEKA BAU K.H. Mostkowski oraz Panem Dariuszem Witkowskim z Lubina.Robią byle jak z mnóstwem błędów ( mam kilkudziesięcio zdjęciową historię z długim smutnym opisem) .Po przegranej sprawie w sądzie za buble budowlane ciężko im solidarnie oddać do samego końca należne pieniądze. Za to mogę polecić dobrych: tynkarzy, posadzkarzy, stolarzy od schodów, stolarzy od drzwi wewnętrznych, stolarzy od wiat i altanko-drewutni, instalatora co, wod-kan., nawadniaczy ogrodowych i faceta , który pod moją nieobecność dopilnowywał zakupów i budowy ( to on wyłapał błedy budowlańców) . pytania na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martucha_jk 21.05.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Hej,Poszukuję dobrego, sprawdzonego kierownika budowy. Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarDer 29.06.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam Was serdecznie Budujemy swój dom w Lubinie na ul.Małomickiej Z czystym sumieniem polecam zatrudnioną ekipę budowlaną ceny jak wszędzie ale przez budowę idzie się z uśmiechem na ustach cieśle i dekarze ze Złotoryji też szybko (nawet expresowo) sprawnie i fachowo namiary podam na telefon 607468666 Potrzebuję tynkarzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg0104 13.03.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witam Poszukuję fachowca do wykonania instalacji odgromowej na dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pienio81 23.04.2015 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam. Poszukuję dobrych i solidnych fachowców do dachu? Budowa w okolicach Polkowic (Sobin) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts