kszawala 07.01.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witam, Planuje rozpoczecie budowy wiosna 2011 i poszukuje murarza do budowy fundamentu i scian.Czy mozecie mi kogos polecic?Jakie macie doswiadczenia z murarzami z okolic Szamotul? Z gory dzieki,Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrupa 10.01.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam Znam dobrego murarza i mogę śmiało polecić budował nasz Dom. Szybko i bezproblemowo przebiegała nasza współpraca. Jak jest Pan zainteresowany to wyśle na maila dane. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefgips 14.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 szybo nie znaczy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszawala 18.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Witam Znam dobrego murarza i mogę śmiało polecić budował nasz Dom. Szybko i bezproblemowo przebiegała nasza współpraca. Jak jest Pan zainteresowany to wyśle na maila dane. Pozdrawiam Bartek Witam, Bardzo prosze o dane - z gory dzieki! Podpisywaliscie umowe? Czy zasiegal Pan opini poprzednich klientow tego murarza? Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszawala 18.01.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 szybo nie znaczy dobrze Zakladam, ze mowiac 'bezproblemowo' mial wlasnie na mysli 'dobrze' . Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrupa 28.01.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jeżeli chce Pan obejrzeć prace murarza to możemy spotkać się na działce i samemu można ocenić. Jeżeli chodzi o umowę czy inne sprawy proszę rozmawiać z murarzem. Nie było problemów podczas budowy są punktualni nie piją jak coś się nie zgadzało zawsze doradzili. Tel. Piotr 798861419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszawala 31.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jeżeli chce Pan obejrzeć prace murarza to możemy spotkać się na działce i samemu można ocenić. Jeżeli chodzi o umowę czy inne sprawy proszę rozmawiać z murarzem. Nie było problemów podczas budowy są punktualni nie piją jak coś się nie zgadzało zawsze doradzili. Tel. Piotr 798861419 Witam, Dziekuje za numer telefonu. Planuje budowe wiosna tego roku i chetnie sie z Panem skontaktuje blizej kwietnia. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszawala 31.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam Znam dobrego murarza i mogę śmiało polecić budował nasz Dom. Szybko i bezproblemowo przebiegała nasza współpraca. Jak jest Pan zainteresowany to wyśle na maila dane. Pozdrawiam Bartek Witam, Czy moglby mi Pan podeslac numer telefonu / dane kontaktore tego murarza? Z gory dzieki! Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrupa 01.02.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Telefon do murarza - 798861419 Piotr jest z Szamotuł. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts