kszawala 08.01.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam, W sierpniu/wrzesniu planuje wybudowac wiezbe + pelne deskowanie - calosc pokryta blachodachowka.Mozecie kogos polecic z okolic Szamotul? Pozdrawiam,Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 23.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam, W sierpniu/wrzesniu planuje wybudowac wiezbe + pelne deskowanie - calosc pokryta blachodachowka. Mozecie kogos polecic z okolic Szamotul? Pozdrawiam, Krzysiek mogę polecić dekarza wiem że często robi w Poznaniu lub pod , więc i okolice Szamotuł też dla niego niestraszne pewnie tel. moge na priv podesłać jeśli jeszcze potrzeba , jest to ciesla -dekarz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszawala 23.01.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 mogę polecić dekarza wiem że często robi w Poznaniu lub pod , więc i okolice Szamotuł też dla niego niestraszne pewnie tel. moge na priv podesłać jeśli jeszcze potrzeba , jest to ciesla -dekarz , Witam, Bardzo prosze o ten kontakt, z gory dzieki! Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliana28 30.04.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam, W sierpniu/wrzesniu planuje wybudowac wiezbe + pelne deskowanie - calosc pokryta blachodachowka. Mozecie kogos polecic z okolic Szamotul? Pozdrawiam, Krzysiek[/quote Polecam DACHFOX p. Krawczyńskiego 518 808 707 są z okolic Obornik; widziałam ich prace zanim wykonali u mnie dach wiec nie brałam kota w worku- zawsze można podjechać i zobaczyć jak wygląda ich praca. Z tego co wiem mają mnóstwo zadowolonych klientów. Zdecydowanie polecam. Pozdrawiam i życze powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts