Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsza firma grzewcza -polecam

Recommended Posts

Właśnie ukończyłam przed świętami budowę domu wraz z ogrzewaniem pompą ciepła Vaillant. Wykonywała mi to wszystko kompleksowo, nawet na końcu podłączenia urządzeń sanitarnych firma EKOEMITER. Piszę na tym forum ponieważ polecam tą firmę wszstkim budującym dom. Są solidni , uczciwi, rzeczowi . Wykonuą wszystko tak jak dla siebie a może i lepiej. Dlatego uważam , że takie firmy jak Ekoemiter trzeba polecać, bo jest mało takich firm na rynku. Jest to firma z Warszawy działa w mazowieckim. Wykonują ogrzewanie. Mam do nich stronę http://www.ekoemiter.com.pl

• 1 year później...

:yes::yes::yes::yes::yes::yes:Witam wszystkich , którzy są na etapie budowy.

Pragnę polecić firmę , która wykończyła mój dom kompleksowo .Wykonali u mnie tynki cementowo-wapienne Doliny Nidy ok.1000 m 2, posadzki z Mixokreta wraz z materiałem .Ponadto firma wykonała malowanie natryskowe o dziwo w ciągu 2 dni olbrzymią powierzchnię .Polecili mi okna Drutexu oraz drzwi Pol-Skone -naprawdę w bardzo dobrej cenie. Po tych pracach zabrali się do wykonania mebli tj. 3 szaf i kuchnia w mdf w kolorku waniliowym z pięknymi frezami.Zamówiłem rolety rzymskie do okien i pięknie.

Pragnę tym postem poinformować wszystkich , iż wybrałem rzetelną firmę znającą się na rzeczy.Pełen profesjonalizm.Dodatkowo otrzymałem olbrzymie rabaty na wszystko .Praktycznie za pieniądze z rabatów zakupiłem w Euro cały sprzęt do mieszkania .Wszelkie uzgodnienia z bardzo miłą Panią Joanną , która umie naprawdę oczarować klientów. Polecam prawdziwych fachowców na rynku. Podaję ich stronę http://www.wnetrzezpomyslem .eu .To My klienci dyktujemy ceny -dla tej firmy liczy się klient.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: