maxtap 15.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 30.09.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Czy udało Wam się uzyskać zwrot kosztów z kopalni za zabezpieczenie budynku przez wpływami szkód górniczych? Jaka była procedura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raydenstream 11.02.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Czy udało Wam się uzyskać zwrot kosztów z kopalni za zabezpieczenie budynku przez wpływami szkód górniczych? Jaka była procedura? Udało się, procedura jest dość prosta. Inspektor nadzoru przygotowuje kosztorys, w którym wykazuje o ile więcej nas wyniosły dodatkowe wzmocnienia budynku. Wylicza wszystko materiał, roboczogodziny itd. Z tym dokumentem idziesz do kopalni na której terenie wydobywczym stawiasz swój dom. Składasz wniosek załączasz te wycene i czekasz ok 30 dni. U mnie trwało to chyba 14. Zwykle coś obetną. Ja wnioskowałem o 12500 a otrzymałem 11700. Podpisujesz z nimi ugode i wypłacają Ci pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dunlop 25.04.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam,Jeśli ktoś byłby zainteresowany opracowaniem kosztorysu różnicowego na szkody górnicze to proszę o informację na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert388 24.02.2015 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam, Jeśli ktoś potrzebuje badań geologicznych (opinia getechniczna) pod budowę domu na terenach szkód górniczych to zapraszam do kontaktu http://www.geoekobud.pl Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts