Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYNEK wtórny - czyli Kupie, Sprzedam ... Oddam w dobre rece :)

Recommended Posts

Watek dla zainteresowanych posprzataniem budowy czy tez zaopatrzeniem sie w niezbedne materialy i sprzety !!

Taka moja sugestia ... bedzie latwiej sie odnalezc !!

mile widziane pisanie cen ale jak kto chce !!

Oferty SPRZEDAM oznaczamy kolorem czarwonym !!

Oferty KUPIE oznaczamy kolorem niebieskim !!

reszta dyskusji oczywiscie jak zwykle :)

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja sprzedam tzw. ERBETKE, tj. skrzynke na tymczasowe przylacze pradu. Jest to metalowa skrzynka mniejwiecej wymiarow wysokosc 60cm, szerokosc 40-50cm, dosc solidna. Skrzynka ma juz swoje lata ale sluzyla z powodzeniem. Ma wszystko co trzeba - rozlacznik glowny, roznicowke i zabezpieczenie nadpradowe (eska) jednofazowe + dwa gniazda 1 fazowe (chyba jedno nie dziala - czesto mi roznicowke wywalalo - korzystalem z jednego + przedluzac :) i zabezpieczenie nadpradowe (eska) trzyfazowe + dwa trojfazowe gniazda przykrecone do bokow owej skrzynki. Slowem - wszystko co trzeba do obsluzenia pradu na budowie! Skrzynka jest szara z zoltym trojkatem ostrzegawczym na przodzie obudowy, zamykana na dwa zameczki ale takie proste (mam do tego klucz - cos jak klamka tyle ze przekroju trojkatnego, a nie kwadratowego :)

Skrzyneczka do wziecia za 100 pln, odbior - Wodzislaw Sl.

PS. Nie zrobi wrazenia na sasiadach ale nie od tego przeciez jest ha ha :D

pozdr.

SPRZEDANE !!! NIEAKTUALNE !!!

Mam jeszcze do sprzedania LISTWE ZAKONCZENIOWA DO FOLII KUBELKOWEJ, tego typu:

http://img.nokaut.pl/p/d8/b4/d8b4e4f0e3c0d6d730aee1639a33786490x90.jpg

Listwa sluzy do zakonczenia (u gory) folii kubelkowej.. Mam same listwy, bez kolkow. Cena na allegro - 7,5 pln / 2mb.

MOJA CENA: 3 pln / 2mb. Mam tego ok. 35 sztuk (kupowalem na 65mb z zapasem) - calosc do wziecia za 100 pln

SPRZEDANE !!! NIEAKTUALNE !!!

Mam jeszcze do sprzedania LISTWE ZAKONCZENIOWA DO FOLII KUBELKOWEJ, tego typu:

http://img.nokaut.pl/p/d8/b4/d8b4e4f0e3c0d6d730aee1639a33786490x90.jpg

Listwa sluzy do zakonczenia (u gory) folii kubelkowej.. Mam same listwy, bez kolkow. Cena na allegro - 7,5 pln / 2mb.

MOJA CENA: 3 pln / 2mb. Mam tego ok. 35 sztuk (kupowalem na 65mb z zapasem) - calosc do wziecia za 100 pln

jam chetna!!

Kupie tymczasowe drzwi na budowe !!!

Moj kumpel chetnie sie pozbedzie drzwi, na tymczasowe beda idealne. Dostal je odemnie - sluzyly mi prawie rok :) Mozliwe, ze da je za darmo. Nie pamietam wymiarow ale to byly dosc duze drzwi. UWAGA - to byly drzwi drewniane z... 1937 roku! :-) Wiec jak sie mozna domyslec - leciwe. Ale to porzadne, przedwojenne drewno :) Nie wiem w jakim tam stanie bedzie futryna bo to byly grube drewniane bele. Na pewno bedzie trzeba troche przysiedziec przy ich tymczasowym montazu ale na budowe beda idealne!

Jak interesuja Cie takie drzwi to daj cynk, podesle na priva numer. Do odbioru w Wodzislawiu na Czarneckiego (boczna Jastrzebskiej).

pozdr.