Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie wiem czy ktoś będzie miał, ale szukam jakiegoś zbiornika na wodę na budowę, może być plastikowy np. zbiornik taki w koszu stalowym na europalecie z zaworem w dolnej części lub coś stalowego jak na furmankach się kiedyś woziło. Oczywiście każdą inną propozycję również rozważę. :)

Jak ktoś ma coś na zbyciu, proszę o info na priv,:wiggle:

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem czy ktoś będzie miał, ale szukam jakiegoś zbiornika na wodę na budowę, może być plastikowy np. zbiornik taki w koszu stalowym na europalecie z zaworem w dolnej części lub coś stalowego jak na furmankach się kiedyś woziło. Oczywiście każdą inną propozycję również rozważę. :)

Witam posiadam taki zbiornik plastikowy w koszu informację wysłałam na priv.

Mam do sprzedania:

- Ponad pół palety terrivy 24

- Pół palety betonu komórkowego - 12cm

- 5 rolek wełny UniMata 5mm (19,2m2)

Zainteresowanych proszę o kontakt tel: 508 332 929

bedziemy mieli na zbyciu ale okolo polowy kwietnia /budowa przylacza wody/

Tanio sprzedam ok.3 kubiki desek szalunkowych raz używanych,pojedynczych (róznej długości), oraz pozbijanych w blaty.

Mam tez do odstapienia za połowe ceny ok.100 sztuk pustaka porotherm wienenberger 30 kl.15 oraz ok.30 sztuk pustaka porotherm wienenberger 38 kl.15.

Zostaly mi też dwa pustaki wentylacyjne 4-komorowe do komina Shiedla oraz jeden pustak do komina dymowo-wentylacyjnego też Shiedla (dwukomorowy).

Chętnych zapraszam na priv.

Pozdrawiam wszystkich budujacych:)

Sprzedam rozdzielnice budowlaną. Porządna, zamykana obudowa hermetyczna, może pracować na zewnątrz w dowolnych warunkach, gruba obudowa, zamykana na klucz. W środku 2 gniazda jednofazowe i jedno trójfazowe, zabezpieczenia różnicowprądowe całości (na budowie się przydaje...), nadmiarowe osobno każde gniazdo. Cena 300zł (1/2 ceny nowej), odbiór Rybnik Żużlowa, ew Dworek czy Wawelska.