Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam!

pumbat

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witaj!

Cieszę się, że w końcu znalazł się ktoś z okolic Turku. Dawno nie zaglądałam do naszej grupy bo już zwątpiłam, że ktoś tu coś napisze. My też mieliśmy trochę problemu z przygotowaniami, musieliśmy nawet kupić kawałek ziemi. Później jakoś poszło chociaż wiem, że teraz trochę się zmieniło na niekorzyść. Pewne jest jedno trzeba wybrać dobrego geodetę. Po przejściach z pierwszym zmieniliśmy na naprawdę konkretnych dwóch panów. Zamówili też projekt i doprojektowali zmiany. Naprawdę polecam.

]Witaj!

Cieszę się, że w końcu znalazł się ktoś z okolic Turku. Dawno nie zaglądałam do naszej grupy bo już zwątpiłam, że ktoś tu coś napisze. My też mieliśmy trochę problemu z przygotowaniami, musieliśmy nawet kupić kawałek ziemi. Później jakoś poszło chociaż wiem, że teraz trochę się zmieniło na niekorzyść. Pewne jest jedno trzeba wybrać dobrego geodetę. Po przejściach z pierwszym zmieniliśmy na naprawdę konkretnych dwóch panów. Zamówili też projekt i doprojektowali zmiany. Naprawdę polecam.

Hejka,

nasze problemy ciągną sie dalej i końca nadal nie widać:/ teraz z mężem przebywamy poza Pl i nie wiem kiedy zjedziemy, żeby cokolwiek załatwć:( także nasza budowa przesunęła sie w czasie o jakieś kilka dobrych miesięcy, niestety.

Hejka,

nasze problemy ciągną sie dalej i końca nadal nie widać:/ teraz z mężem przebywamy poza Pl i nie wiem kiedy zjedziemy, żeby cokolwiek załatwć:( także nasza budowa przesunęła sie w czasie o jakieś kilka dobrych miesięcy, niestety.

My jeszcze na długo przed ślubem myśleliśmy o działce. Wiedzieliśmy, że dostaniemy ja od rodziców męża, ale od początku były problemy, bo teoretycznie nie było do niej dojazdu. (Teoretycznie- wersja urzędu). Nam się nie spieszyło więc nie wchodziliśmy na drogę sądową. Na szczęście udało nam się dokupić kawałek ziemi przez co działka stała się szersza i i mamy drogę. Później podział działek... też się ciągło. Za to po zmianie geodety wszystko ruszyło. Wiem, ze jesteście na etapie papierologii, ale z czym macie problem?

My jeszcze na długo przed ślubem myśleliśmy o działce. Wiedzieliśmy, że dostaniemy ja od rodziców męża, ale od początku były problemy, bo teoretycznie nie było do niej dojazdu. (Teoretycznie- wersja urzędu). Nam się nie spieszyło więc nie wchodziliśmy na drogę sądową. Na szczęście udało nam się dokupić kawałek ziemi przez co działka stała się szersza i i mamy drogę. Później podział działek... też się ciągło. Za to po zmianie geodety wszystko ruszyło. Wiem, ze jesteście na etapie papierologii, ale z czym macie problem?

Warunki nam przyznano nie takie jakie bysmy chcieli i musieliśmy składać wniosek o zmianę, a decyzji jeszcze nie mamy, ponieważ UG w Turku niedawno podpisał umowę z urbanistą i pewnie dopiero za dwa tyg.(tak mi powiedział panie w gminie), a to nam nic nie pomoże, bo nas już nie ma w Pl i będziemy dopiero jakoś w listopadzie:/

• 3 weeks później...
Warunki nam przyznano nie takie jakie bysmy chcieli i musieliśmy składać wniosek o zmianę, a decyzji jeszcze nie mamy, ponieważ UG w Turku niedawno podpisał umowę z urbanistą i pewnie dopiero za dwa tyg.(tak mi powiedział panie w gminie), a to nam nic nie pomoże, bo nas już nie ma w Pl i będziemy dopiero jakoś w listopadzie:/

Mamy decyzję zmieniającą jupi:) teraz sie musi uprawomocnić:)

• 1 month później...
  • 8 months później...
  • 2 months później...
  • 1 year później...
Wykonujemy posadzki (wylewki) maszynowe mixokretem w domach, biurach, halach, blokach. Mamy duże doświadczeniu w posadzkach maszynowych, nasze posadzki robimy z najlepszych materiałów dlatego posadzki są bardzo wytrzymałe dodatkowo wykfalifikowana ekipa zrobi posadzkę szybko, sprawnie, równo. Dojedziemy bezpłatnie do klienta w celu doradzenia i omówienia szczegółów. Firma PosGlanc to gwarancja dobrze wykonanej usługi w przystępnej cenie. Doradzimy w doborze materiałów lub sami zamówimy materiał. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. Zadzwoń pod numer 723-338-141 Więcej informacji na naszej stronie http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe http://www.youtube.com/watch?v=YvCu

osobiście mogę polecić siebie na posadzki maszynowe zrobie wam solidnie będziecie zadowoleni, mam dobrą ekipe do dachu dach zrobili bardzo sprawnie ich numer 606-973-935 będziecie zadowoleni, znam też dobre firmy to tynków maszynowych cem-wap i gipsowych, regipsów, gładzi, elewacji, elektryka, hydraulika itd. przy wykonywaniu posadzek poznaje się wiele firm i widze kto robi dobrze więc szczerze mogę polecić wielu dobrych fachowców piszcie jak coś po niżej lub na prv