klinkaa 23.01.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jestem pierwsza, ale mam nadzieję, że nie będę jedyna i wkrótce przyłączy się do mnie ktoś kto w okolicy Turku stawia swój wymarzony dom. Czekam z niecierpliwością. PozdrawiamKlinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 04.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam !No, ja z drugiej strony Kalisza : okolice Pleszewa, ale województwo to samo. Jaki domek, projekt budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klinkaa 07.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witaj.Faktycznie kawałek drogi, Kalisz jest mi bliski. Z Pleszewa znam kilka dziewczyn z którymi studiowałam. Budujemy Granata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 07.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Znam projekt, bo wielokrotnie go oglądałam, ale w końcu wybraliśmy z pracowni Dobre Projekty W 19. 12 a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bajbajka1986 02.03.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam:)ja też z okolic Turku:) Narazie jesteśmy z mężem na etapie papierologii, cóż za przyjemność...,która ciągnie się od bardzo dawna i końca nie widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klinkaa 18.03.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witaj!Cieszę się, że w końcu znalazł się ktoś z okolic Turku. Dawno nie zaglądałam do naszej grupy bo już zwątpiłam, że ktoś tu coś napisze. My też mieliśmy trochę problemu z przygotowaniami, musieliśmy nawet kupić kawałek ziemi. Później jakoś poszło chociaż wiem, że teraz trochę się zmieniło na niekorzyść. Pewne jest jedno trzeba wybrać dobrego geodetę. Po przejściach z pierwszym zmieniliśmy na naprawdę konkretnych dwóch panów. Zamówili też projekt i doprojektowali zmiany. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klinkaa 18.03.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A gdzie macie działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 23.03.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 ]Witaj! Cieszę się, że w końcu znalazł się ktoś z okolic Turku. Dawno nie zaglądałam do naszej grupy bo już zwątpiłam, że ktoś tu coś napisze. My też mieliśmy trochę problemu z przygotowaniami, musieliśmy nawet kupić kawałek ziemi. Później jakoś poszło chociaż wiem, że teraz trochę się zmieniło na niekorzyść. Pewne jest jedno trzeba wybrać dobrego geodetę. Po przejściach z pierwszym zmieniliśmy na naprawdę konkretnych dwóch panów. Zamówili też projekt i doprojektowali zmiany. Naprawdę polecam. Hejka, nasze problemy ciągną sie dalej i końca nadal nie widać:/ teraz z mężem przebywamy poza Pl i nie wiem kiedy zjedziemy, żeby cokolwiek załatwć także nasza budowa przesunęła sie w czasie o jakieś kilka dobrych miesięcy, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klinkaa 25.03.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Hejka, nasze problemy ciągną sie dalej i końca nadal nie widać:/ teraz z mężem przebywamy poza Pl i nie wiem kiedy zjedziemy, żeby cokolwiek załatwć także nasza budowa przesunęła sie w czasie o jakieś kilka dobrych miesięcy, niestety. My jeszcze na długo przed ślubem myśleliśmy o działce. Wiedzieliśmy, że dostaniemy ja od rodziców męża, ale od początku były problemy, bo teoretycznie nie było do niej dojazdu. (Teoretycznie- wersja urzędu). Nam się nie spieszyło więc nie wchodziliśmy na drogę sądową. Na szczęście udało nam się dokupić kawałek ziemi przez co działka stała się szersza i i mamy drogę. Później podział działek... też się ciągło. Za to po zmianie geodety wszystko ruszyło. Wiem, ze jesteście na etapie papierologii, ale z czym macie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 25.03.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 My jeszcze na długo przed ślubem myśleliśmy o działce. Wiedzieliśmy, że dostaniemy ja od rodziców męża, ale od początku były problemy, bo teoretycznie nie było do niej dojazdu. (Teoretycznie- wersja urzędu). Nam się nie spieszyło więc nie wchodziliśmy na drogę sądową. Na szczęście udało nam się dokupić kawałek ziemi przez co działka stała się szersza i i mamy drogę. Później podział działek... też się ciągło. Za to po zmianie geodety wszystko ruszyło. Wiem, ze jesteście na etapie papierologii, ale z czym macie problem? Warunki nam przyznano nie takie jakie bysmy chcieli i musieliśmy składać wniosek o zmianę, a decyzji jeszcze nie mamy, ponieważ UG w Turku niedawno podpisał umowę z urbanistą i pewnie dopiero za dwa tyg.(tak mi powiedział panie w gminie), a to nam nic nie pomoże, bo nas już nie ma w Pl i będziemy dopiero jakoś w listopadzie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 14.04.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Warunki nam przyznano nie takie jakie bysmy chcieli i musieliśmy składać wniosek o zmianę, a decyzji jeszcze nie mamy, ponieważ UG w Turku niedawno podpisał umowę z urbanistą i pewnie dopiero za dwa tyg.(tak mi powiedział panie w gminie), a to nam nic nie pomoże, bo nas już nie ma w Pl i będziemy dopiero jakoś w listopadzie:/ Mamy decyzję zmieniającą jupi:) teraz sie musi uprawomocnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 19.05.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam:)mam pytanie, możecie polecić jakiegoś dobrego architekta z naszych okolic? baaardzo małymi kroczkami zbliżamy się do tej właśnie części papierologii, nareszcie:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klinkaa 26.01.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale mnie dawno tu nie było... No i taka ciszaaaa... Czyżby w Turku się nie budowali? A może internetu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 28.03.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Siema ja też jestem z okolić jestem z Koła jestem na etapie czekania za pozwoleniem , buduje domek do 100 m2 parterowy plany sa że podłogówka 100% buforek , WM z reku i GGWC . Zakładacie swoje dzienniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 03.04.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Wykonujemy posadzki (wylewki) maszynowe mixokretem w domach, biurach, halach, blokach. Mamy duże doświadczeniu w posadzkach maszynowych, nasze posadzki robimy z najlepszych materiałów dlatego posadzki są bardzo wytrzymałe dodatkowo wykfalifikowana ekipa zrobi posadzkę szybko, sprawnie, równo. Dojedziemy bezpłatnie do klienta w celu doradzenia i omówienia szczegółów. Firma PosGlanc to gwarancja dobrze wykonanej usługi w przystępnej cenie. Doradzimy w doborze materiałów lub sami zamówimy materiał. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. Zadzwoń pod numer 723-338-141 Więcej informacji na naszej stronie http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe http://www.youtube.com/watch?v=YvCu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 03.04.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 mój dom powstaje w Sarbicku okolice Tuliszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 03.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 okna zamawiałem w Turku w San Day profil veka składane przez amberline - polecam bardzo dobre okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 03.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 jeżeli macie dobre ekipy, materiały piszcie jeden drugiemu zawsze pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 03.04.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 osobiście mogę polecić siebie na posadzki maszynowe zrobie wam solidnie będziecie zadowoleni, mam dobrą ekipe do dachu dach zrobili bardzo sprawnie ich numer 606-973-935 będziecie zadowoleni, znam też dobre firmy to tynków maszynowych cem-wap i gipsowych, regipsów, gładzi, elewacji, elektryka, hydraulika itd. przy wykonywaniu posadzek poznaje się wiele firm i widze kto robi dobrze więc szczerze mogę polecić wielu dobrych fachowców piszcie jak coś po niżej lub na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobpoz 06.04.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam, Ja buduję w okolicy Izabelina, dom Keos 2 ze zmianami. Aktualnie czekam aż skończą się zimowe warunki. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts