Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam!

pumbat

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 1 month później...
U mnie skończyli tynki cem-wap maszynowe jestem bardzo zadowolony z ekipy, tynki są proste choć ściany miałem różne:) ale tynkarze wszystko wyprowadzili jestem bardzo z nich zadowolony, na budowie pozostawili porządek, ekipa miła, zgrana, nie pijąca naprawdę godna polecenia, można obejrzeć ich prace u mnie okolice Tuliszkowa, ich numer 509-115-747

• 1 month później...
osobiście mogę polecić siebie na posadzki maszynowe zrobie wam solidnie będziecie zadowoleni, mam dobrą ekipe do dachu dach zrobili bardzo sprawnie ich numer 606-973-935 będziecie zadowoleni, znam też dobre firmy to tynków maszynowych cem-wap i gipsowych, regipsów, gładzi, elewacji, elektryka, hydraulika itd. przy wykonywaniu posadzek poznaje się wiele firm i widze kto robi dobrze więc szczerze mogę polecić wielu dobrych fachowców piszcie jak coś po niżej lub na prv

wspolpracuje z lukaszem 860910 i moge polecic firme POS-GLANC.Macie wtedy pewnosc ,ze wylewka bedzie twarda,miala odpowiednia grubosc,bedzie rowna,nie zoztaniecie oszukani na materiale.Zdecydowanie mozecie skarzystac z ich uslug,znam wielu posadzkarzy ale tylko firme POS-GLANC moge polecic

• 1 month później...

Witam serdecznie jestem nowy w okolicach Turku(Malanów):) Próbuję wybić się tutaj z Usługami ubezpieczeniowymi, instalacjami elektrycznymi oraz hydraulicznymi, Posiadamy doświadczenie w podanych instalacjach. Jeżeli ktoś szuka firmy w celu wykonania instalacji lub pragnie ubezpieczyć autko zapraszam do kontaktu: Tomek: 603-336-511 Nasza firma jest fachowa oferujemy darmowy dojazd do klienta oraz nie wygórowane ceny:) Pozdrawiam z chęcią będę zaglądać do tego tematu:)

Instalacje Hydrauliczne:

• wykonywanie przyłączy wod-kan

• budowa pionów kanalizacyjnych

• budowa podejść do armatury łazienkowej

• montaż osprzętu hydraulicznego

• montaż przydomowych oczyszczalni ścieków

• budowa instalacji do uzdatniania wody

• remonty instalacji

•biały montaż(prysznice umywalki zestawy wc )

• instalacje grzewcze:

• centralne ogrzewanie

• ogrzewanie podłogowe

• budowa instalacji w kotłowni

• montaż urządzeń grzewczych

• budowa instalacji hybrydowej panele PV(fotowoltaika +pompa ciepła+wiatrak) NOWOŚĆ!!!

Instalacje Elektryczne

- ISTALACJE MIESZKANIOWE

- NOWE INSTALACJE DOMÓW INTELIGENTNYCH

- INSTALACJE PRZEMYSŁOWE

- INSTALACJE ODGROMOWE I UZIEMIAJĄCE

- INSTALACJE DOMOFONOWE

- OŚWIETLENIE ULICZNE

- INSTALACJE HYBRYDOWE PV+WIATRAK

- INSTALACJE FOTOWOLTAICZNE (NOWOŚĆ!!!)

- INSTALACJE SAT

- SERWIS I PRZERÓBKI INSTALACJI

- ODBIORY I POMIARY

- ODBIÓR I POMIARY.

ZADZWOŃ A MOŻESZ ZYSKAĆ DARMOWĄ ENERGIĘ Z PANELI PV.