AsiaSebastian 12.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Witam!Budujemy w okolicach Konina - Posada Dziennik budowy:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209886-DOM-E-118-z-pracowni-e-domy-budowa-) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 29.07.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam! Budujemy w okolicach Konina - Posada Dziennik budowy: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209886-DOM-E-118-z-pracowni-e-domy-budowa-) Pozdrawiamy Zapraszam do skorzystania z moich usług wylewam posadzki maszynowe mixokretem 723338141 http://www.posglanc.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 31.08.2013 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 U mnie skończyli tynki cem-wap maszynowe jestem bardzo zadowolony z ekipy, tynki są proste choć ściany miałem różne:) ale tynkarze wszystko wyprowadzili jestem bardzo z nich zadowolony, na budowie pozostawili porządek, ekipa miła, zgrana, nie pijąca naprawdę godna polecenia, można obejrzeć ich prace u mnie okolice Tuliszkowa, ich numer 509-115-747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 13.10.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 osobiście mogę polecić siebie na posadzki maszynowe zrobie wam solidnie będziecie zadowoleni, mam dobrą ekipe do dachu dach zrobili bardzo sprawnie ich numer 606-973-935 będziecie zadowoleni, znam też dobre firmy to tynków maszynowych cem-wap i gipsowych, regipsów, gładzi, elewacji, elektryka, hydraulika itd. przy wykonywaniu posadzek poznaje się wiele firm i widze kto robi dobrze więc szczerze mogę polecić wielu dobrych fachowców piszcie jak coś po niżej lub na prv wspolpracuje z lukaszem 860910 i moge polecic firme POS-GLANC.Macie wtedy pewnosc ,ze wylewka bedzie twarda,miala odpowiednia grubosc,bedzie rowna,nie zoztaniecie oszukani na materiale.Zdecydowanie mozecie skarzystac z ich uslug,znam wielu posadzkarzy ale tylko firme POS-GLANC moge polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumbat 23.11.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witam serdecznie jestem nowy w okolicach Turku(Malanów) Próbuję wybić się tutaj z Usługami ubezpieczeniowymi, instalacjami elektrycznymi oraz hydraulicznymi, Posiadamy doświadczenie w podanych instalacjach. Jeżeli ktoś szuka firmy w celu wykonania instalacji lub pragnie ubezpieczyć autko zapraszam do kontaktu: Tomek: 603-336-511 Nasza firma jest fachowa oferujemy darmowy dojazd do klienta oraz nie wygórowane ceny:) Pozdrawiam z chęcią będę zaglądać do tego tematu:) Instalacje Hydrauliczne: • wykonywanie przyłączy wod-kan • budowa pionów kanalizacyjnych • budowa podejść do armatury łazienkowej • montaż osprzętu hydraulicznego • montaż przydomowych oczyszczalni ścieków • budowa instalacji do uzdatniania wody • remonty instalacji •biały montaż(prysznice umywalki zestawy wc ) • instalacje grzewcze: • centralne ogrzewanie • ogrzewanie podłogowe • budowa instalacji w kotłowni • montaż urządzeń grzewczych • budowa instalacji hybrydowej panele PV(fotowoltaika +pompa ciepła+wiatrak) NOWOŚĆ!!! Instalacje Elektryczne - ISTALACJE MIESZKANIOWE - NOWE INSTALACJE DOMÓW INTELIGENTNYCH - INSTALACJE PRZEMYSŁOWE - INSTALACJE ODGROMOWE I UZIEMIAJĄCE - INSTALACJE DOMOFONOWE - OŚWIETLENIE ULICZNE - INSTALACJE HYBRYDOWE PV+WIATRAK - INSTALACJE FOTOWOLTAICZNE (NOWOŚĆ!!!) - INSTALACJE SAT - SERWIS I PRZERÓBKI INSTALACJI - ODBIORY I POMIARY - ODBIÓR I POMIARY. ZADZWOŃ A MOŻESZ ZYSKAĆ DARMOWĄ ENERGIĘ Z PANELI PV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts