Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie Grupy Rybnickiej

Recommended Posts

Kochani, dziękuję wszystkim za miłe spotkanie !

:) :) :)

Ale co się stało, że nie przybyli wszyscy chętni ?

Np. Adam ?

Adrian ?

Pati, TY jesteś usprawiedliwiona ( choroba ).

O jaaaaaaa, dziękuję za taki piękny komplement !

:)

Podobno dzieci mówią szczerze z serca, więc tym bardziej taki komplement jest dosłownie na wagę złota, hahaha !

A nawiasem mówiąc, to ja.... sama zakochałam się w tych cudnych i rezolutnych dziewczynkach !

Nooooo. I jak się podobał ?

:lol:

Pati,

z włosami nie robiłam nic - zapuszczam od dwóch lat i teraz mam baaaaardzo długie.

;)

Otóż w sobotę pojechałem do Rybnika na spotkanie z Grupą Muratora :D po drodze wziąłem jeszcze znajomego z sklepu z farbami żeby Ci którzy będą na spotkaniu mogli sobie pogadać o malowaniu efektach itp itd + przyszłościowo mieli lepsze ceny :D

Wchodzę do Casandry siedzi spora grupa ludzi przy kominku :) myślę "Nasi" podchodzę do barmanki pytam czy to GM a Ona na to że to spotkanie klasowe - ( reszta lokalu była prawie pusta ) - zbaraniałem :D:D:D

Dzwonię do Gingerowej ( została w domu bo się źle czuła ) i proszę o sprawdzenie godz i daty :)

noooooo i wszystko jasne :D 21 a nie 22 września :D:D no i tak właśnie się z wami spotkałem :D Gapa ze mnie i tyle

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku