Gingeros 23.09.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Kochani, dziękuję wszystkim za miłe spotkanie ! Ale co się stało, że nie przybyli wszyscy chętni ? Np. Adam ? Adrian ? Pati, TY jesteś usprawiedliwiona ( choroba ). O jaaaaaaa, dziękuję za taki piękny komplement ! Podobno dzieci mówią szczerze z serca, więc tym bardziej taki komplement jest dosłownie na wagę złota, hahaha ! A nawiasem mówiąc, to ja.... sama zakochałam się w tych cudnych i rezolutnych dziewczynkach ! Nooooo. I jak się podobał ? Pati, z włosami nie robiłam nic - zapuszczam od dwóch lat i teraz mam baaaaardzo długie. Otóż w sobotę pojechałem do Rybnika na spotkanie z Grupą Muratora po drodze wziąłem jeszcze znajomego z sklepu z farbami żeby Ci którzy będą na spotkaniu mogli sobie pogadać o malowaniu efektach itp itd + przyszłościowo mieli lepsze ceny Wchodzę do Casandry siedzi spora grupa ludzi przy kominku myślę "Nasi" podchodzę do barmanki pytam czy to GM a Ona na to że to spotkanie klasowe - ( reszta lokalu była prawie pusta ) - zbaraniałem :D:D Dzwonię do Gingerowej ( została w domu bo się źle czuła ) i proszę o sprawdzenie godz i daty noooooo i wszystko jasne 21 a nie 22 września :D no i tak właśnie się z wami spotkałem Gapa ze mnie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 23.09.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 rzekłabym typowy facet,a nie gapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.09.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 rzekłabym typowy facet,a nie gapa. tiaaaa Gabi jak u was ?? juz jest ok ?? Mariusz juz dochodzi do siebie ... dzis byl w pracy i normalnie zjadl obiad wiec mysle ze jest niezle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 23.09.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Już też oki,co nie zmienia faktu,że wkurzona jestem nadal i nie odpuszczę im. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.09.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Już też oki,co nie zmienia faktu,że wkurzona jestem nadal i nie odpuszczę im. I co, byłaś tam może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts