Gość adiqq 05.07.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Mea - patrzyłem na prognoze...hehe, jak nic sie nie zmieni, to od dnia przyjazdu powinno być ciepło....ale ciepłe ciuchy to zawsze biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.07.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 aktualna lista obeznosci:Aga, Pati Agreston , bdan, madzia /wiadomo ze niektórzy w wersji &co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 aktualna lista obeznosci: Aga, Pati Agreston , bdan, madzia /wiadomo ze niektórzy w wersji &co mea a siebie nie dopisujesz? Coś nas malutko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.07.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 E tam, może się jeszcze "zapiszą" następni... ? Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.07.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 mea a siebie nie dopisujesz? Coś nas malutko:( ja oczywiscie tez !!! moze nawet &co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 07.07.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 My chyba odpadamy. 16 lipca urodziny ma moja kolezanka. A poza tym siedzenie w knajpie z 4miesiecznym dzieckiem to srednia frajda;) No chyba ze urodziny odbędą się innego dnia, a spotkanie bedzie gdzies na dworze,to kto wie Tylko ze ja cycki jeszcze wystawiam co jakiś czas. a nie wiem czy wszyscy chętni an oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.07.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 My chyba odpadamy. 16 lipca urodziny ma moja kolezanka. A poza tym siedzenie w knajpie z 4miesiecznym dzieckiem to srednia frajda;) No chyba ze urodziny odbędą się innego dnia, a spotkanie bedzie gdzies na dworze,to kto wie Tylko ze ja cycki jeszcze wystawiam co jakiś czas. a nie wiem czy wszyscy chętni an oglądanie YYYeee to moze ja sie zerwe szybciej z tych urodzin szwagrowych hm Nie no, nie dam rady ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.07.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 My chyba odpadamy. 16 lipca urodziny ma moja kolezanka. A poza tym siedzenie w knajpie z 4miesiecznym dzieckiem to srednia frajda;) No chyba ze urodziny odbędą się innego dnia, a spotkanie bedzie gdzies na dworze,to kto wie Tylko ze ja cycki jeszcze wystawiam co jakiś czas. a nie wiem czy wszyscy chętni an oglądanie zabierz malucha - urzadzimy zlobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 no a piątek 15 ? komuś nie pasowało ? a knajpa - Leśna Ostoja - siedzimy na zewnatrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.07.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 U mnie mógłby być ten piątek. Wieczór oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.07.2011 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 no a piątek 15 ? komuś nie pasowało ? a knajpa - Leśna Ostoja - siedzimy na zewnatrz ? mi rybka plum ... w zasadzie moze byc tez piaek zdecydowanie na zewnatrz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 08.07.2011 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 I tu się rodzi pytanie, co rozumiemy pod pojeciem wieczór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.07.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 I tu się rodzi pytanie, co rozumiemy pod pojeciem wieczór:) No myślę, że koło 18 Nam pasuje też piątek, pasuje Leśna bądź każda inna Mea a zabierasz Agatkę, bo tak się zastanawiam czy zatrudniać dziadka czy Młodego zabierać ze sobą? spokojnie do 21 wysiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 08.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 O no ja się też z żonką piszemy, tak jak ostatnio w Gazdówcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 czyli piatek 15.7 godz 18 tu: http://lesnaostoja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.07.2011 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Oki, fajowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 10.07.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 uuu ale szkoda ;( od 15 do 18 odpoczywamy w górach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 No myślę, że koło 18 Nam pasuje też piątek, pasuje Leśna bądź każda inna Mea a zabierasz Agatkę, bo tak się zastanawiam czy zatrudniać dziadka czy Młodego zabierać ze sobą? spokojnie do 21 wysiedzi nie no moja agata o 20 musi isc spac i szczerze mowiac tylko ja ja usypiam - suma sumarum albo ja wezme /jak jest gdzie sie tam z dzieckiem podziac bo przy drodze to troche nieteges !!/ albo uciekne ja uspac i wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.07.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 mea moge zabrac sie z tobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 14.07.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 nie no moja agata o 20 musi isc spac i szczerze mowiac tylko ja ja usypiam - suma sumarum albo ja wezme /jak jest gdzie sie tam z dzieckiem podziac bo przy drodze to troche nieteges !!/ albo uciekne ja uspac i wroce z tego co pamiętamy to tam jest chyba z tyłu plac zabaw.... dziennie tamtędy przejeżdżam a nie zwróciłem uwagi..... a co do leśnej ostoi to fajnie 1500 m do nas :] a co do złych informacji żona idzie do okulisty i nie wiem o której.... wiec nie wiem o której ale się postaramy dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts