madzia11mk 20.09.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Mea a zabierasz ze sobą Agatkę? Bo my tym razem chętnie przyszlibyśmy we troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.09.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 na 18 prawdopodobnie tak bo watpie ze mnie pusci sama ... stolik zamowiony ale niestety nie przy kominku ... pani powiedziala ze sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.09.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 To może i ja wezmę chłopa i młode ze sobą,zajmą się Agatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 To może i ja wezmę chłopa i młode ze sobą,zajmą się Agatką taaaak to Mariusz nie bedzie protestowal !!!! bo narazie to mi mowi "ale ja tam nikogo nie znam no moze poza ... i tu pada okolo polowa ludzi zapowiedzianych na imprezie :D" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.09.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Te Mariusze tak mają,mój mówi to samo i w sumie to nie wiem czy przyjedzie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.09.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Niestety nas nie będzie szkoda, chętnie byśmy się z Wami zobaczyli Udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twboss 21.09.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Życzę udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 21.09.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Murator 2012 spotkanie grupy rybnickiej czas start ... do zobaczenia później :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 21.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 no i Apacze są już w domu......................... ale spoko odbijemy sobie przy następnym spotkaniu:] pozdro dla wszystkich obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja też sobie odbiję przy następnym spotkaniu,nie zabiorę rodzinki tylko sama przyjadę i posiedzę dłużej.Tak mnie ciągnęli już do domu.Fajnie było się z Wami spotkać.Aga moje dziewczyny zachwycone tą ładną panią ze ślicznymi włosami.Ha,ha i tylko mi było dane poznać nowego chłopaka Agi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.09.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 moja gwiazda tez mi nei dala posiedziec ... no ale takie uroki posiadania dzieci !!! A teraz kochani nieobecni PROSZE SIE WYTLUMACZYC !!! Halina - bardzo milo bylo was poznac ... szkoda ze sie porozchodzilismy jak sie tak fajnie rozkrecily rozmowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.09.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Poczytałam sobie kto to tak zachwalał to jedzenie w tej Kasandrze.Chyba kucharza zmienili,albo miał kiepski dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.09.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Aga co zrobiłas z włosami ? i macie fotki jakies ? wstałam tylko po to zeby to napisac...i wracam do łóżka, po Ketonalu dostałam swiatłowstrętu....pozdrówki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 21.09.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Dziękuję wszystkim obecnym za tak miłe i sympatyczne spotkanie. Bardzo fajnie było Was poznać- mamy nadzieję, że to nie było ostatnie spotkanie.. Szkoda tylko, że tak krótko i tak mało osób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 21.09.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Dziękuję wszystkim obecnym za tak miłe i sympatyczne spotkanie. Bardzo fajnie było Was poznać- mamy nadzieję, że to nie było ostatnie spotkanie.. Szkoda tylko, że tak krótko i tak mało osób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.09.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Poczytałam sobie kto to tak zachwalał to jedzenie w tej Kasandrze.Chyba kucharza zmienili,albo miał kiepski dzień. Masakra mariusz dzis zdycha ... zoladek go napiernicza i rzyga pol nocy !!! wiecie jakie konsekwencje mozna wyciagnac w takiej sytuacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.09.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 zgłosić to w sanepidzie chyba...tylko musiałby mieć jakies zaswiadczenie od lekarzano i wystawic odpowiednie opinie w necie, na rybniku chyba mozna wystawiac opinie o restauracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.09.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Kochani, dziękuję wszystkim za miłe spotkanie ! Ale co się stało, że nie przybyli wszyscy chętni ? Np. Adam ? Adrian ? Pati, TY jesteś usprawiedliwiona ( choroba ). Aga moje dziewczyny zachwycone tą ładną panią ze ślicznymi włosami.Ha,ha i tylko mi było dane poznać nowego chłopaka Agi. O jaaaaaaa, dziękuję za taki piękny komplement ! Podobno dzieci mówią szczerze z serca, więc tym bardziej taki komplement jest dosłownie na wagę złota, hahaha ! A nawiasem mówiąc, to ja.... sama zakochałam się w tych cudnych i rezolutnych dziewczynkach ! Ha, ha i tylko mi było dane poznać nowego chłopaka Agi. Nooooo. I jak się podobał ? Pati, z włosami nie robiłam nic - zapuszczam od dwóch lat i teraz mam baaaaardzo długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 22.09.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Dziewczynki bardzo dziekują.Oczywiście,że się podobał Aga i w szoku byłam jak przyleciał w tej koszulce bez rękawów po tym jak my wszyscy tam marzliśmy.Mea powiem Ci,że ja też pół nocy w kiblu siedziałam i się zastanawiałam czy gdzieś to zgłosić,bo sie wkurzyłam na maxa.Jak masz paragon wyślij go do lekarza po zaświadczenie,że się zatruł.Mariusz mi opowiadał,że jego znajomy kiedyś wielką kasę z ubezpieczalni wyciągnął za zatrucie w knajpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 23.09.2012 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Przepraszam, ale nie dałem rady...w sobotę musiałem iść rano awaryjnie do pracy(dowiedziałem sie w ostatniej chwili), więc mógłbym być tylko chwilę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts