Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie Grupy Rybnickiej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też sobie odbiję przy następnym spotkaniu,nie zabiorę rodzinki tylko sama przyjadę i posiedzę dłużej.Tak mnie ciągnęli już do domu.Fajnie było się z Wami spotkać.Aga moje dziewczyny zachwycone tą ładną panią ze ślicznymi włosami.Ha,ha i tylko mi było dane poznać nowego chłopaka Agi.

Kochani, dziękuję wszystkim za miłe spotkanie !

:) :) :)

Ale co się stało, że nie przybyli wszyscy chętni ?

Np. Adam ?

Adrian ?

Pati, TY jesteś usprawiedliwiona ( choroba ).

Aga moje dziewczyny zachwycone tą ładną panią ze ślicznymi włosami.Ha,ha i tylko mi było dane poznać nowego chłopaka Agi.

O jaaaaaaa, dziękuję za taki piękny komplement !

:)

Podobno dzieci mówią szczerze z serca, więc tym bardziej taki komplement jest dosłownie na wagę złota, hahaha !

A nawiasem mówiąc, to ja.... sama zakochałam się w tych cudnych i rezolutnych dziewczynkach !

Ha, ha i tylko mi było dane poznać nowego chłopaka Agi.

Nooooo. I jak się podobał ?

:lol:

Pati,

z włosami nie robiłam nic - zapuszczam od dwóch lat i teraz mam baaaaardzo długie.

;)

Dziewczynki bardzo dziekują.Oczywiście,że się podobał Aga i w szoku byłam jak przyleciał w tej koszulce bez rękawów po tym jak my wszyscy tam marzliśmy.

Mea powiem Ci,że ja też pół nocy w kiblu siedziałam i się zastanawiałam czy gdzieś to zgłosić,bo sie wkurzyłam na maxa.Jak masz paragon wyślij go do lekarza po zaświadczenie,że się zatruł.Mariusz mi opowiadał,że jego znajomy kiedyś wielką kasę z ubezpieczalni wyciągnął za zatrucie w knajpie.