gosja 14.10.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 13 października 2012 - mieszkamy !!! gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 15.10.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 [b[/b]13 października 2012 - mieszkamy !!! Gratulacje !!!! Pomyślności !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 02.11.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 forumowiczce Nelli Sza spłonął dom http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spłonął-dom-(/page12http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Pomoc-materialna-dla-Nelki-i-jej-Rodziny jesli ktoś coś ma i może ofiarować - mogę pomoc w przekazaniu rzeczy - organizuje ewentualny punkt zbiorki na Podkarpaciu choć z produktami to będzie zamieszkanie - bo 10 par spotni , 20 koszul pozniej dostaną etc .... dlatego najlepszym rozwiązaniem wydaje się pomoc $ podaje nr konta forumowiczki która pomaga tej rodzinie 88 1160 2202 0000 0000 7654 9195Malgorzata K. z Krakowa tytule wpisz swój nick takie dane powinny wystarczyć - jeśli ktoś potrzebuje pełne dane - wyśle na PRV tak sobie mysle ze 20-50 zł to nie zby dużo dla nas ,... a dla nich *XXXXX osób ... tak niewiele trzeba by komuś pomóc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slocina 14.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Witam ponownie, szukam dobrego parkieciarza (lita deska podłogowa) oraz stolarza (schody dębowe na konstrukcji betonowej). Ja mogę polecic: dekarzy, elektryków, CO/WODKAN (robił sam - ale solidnie), tynkarzy oraz wylewkarzy. P.S. Z jakiej firmy polecicie wełne na ocieplenie poddasza (zastanawiam się nad KNAUFEM)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 20.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 13 października 2012 - mieszkamy !!! Jacie...!!To czemu ja dopiero się dowiaduję??lecę do Waszego dziennika!!! Gratulacje ogromne!!!!!Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 20.11.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witam ponownie, szukam dobrego parkieciarza (lita deska podłogowa) oraz stolarza (schody dębowe na konstrukcji betonowej). Ja mogę polecic: dekarzy, elektryków, CO/WODKAN (robił sam - ale solidnie), tynkarzy oraz wylewkarzy. P.S. Z jakiej firmy polecicie wełne na ocieplenie poddasza (zastanawiam się nad KNAUFEM)? ja mam URSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Welura 07.01.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam ponownie, szukam dobrego parkieciarza (lita deska podłogowa) oraz stolarza (schody dębowe na konstrukcji betonowej). Ja mogę polecic: dekarzy, elektryków, CO/WODKAN (robił sam - ale solidnie), tynkarzy oraz wylewkarzy. P.S. Z jakiej firmy polecicie wełne na ocieplenie poddasza (zastanawiam się nad KNAUFEM)? osobiście polecam Rockwoola albo Schwenka a jakie parametry Cię interesują? i Jaka grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts