Mania18 23.09.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 gosja - no pięknie, pięknie, cieszysz się , co?????) Fajny ten etap, jak sie z ziemi wychodzi... Kathy-no widzisz, jak nie było, to nie było, jak jest-to z nadmiarem, tylko sie cieszyć! Pasywny - tak obserwuję Towje postępy w Dzienniku..założenia fajne technologicznie..Czy juz krtos tak budował?Bazujesz na czyims doswiadczeniu w tej materii?Chcodzi mi o tą płytę, styropian...? Co do moich "wysokosci" )-tak, nie bede miala stropu w salonie!!Bedzie ponad 5 m--hurrra!!Te wszystkie okna bedą doswietlac mi salon, kuchnię...mam nadzieję, ze osiągnę zamierzony efekt?! Wszystkim dziękującym mi za Inwest Profil-nie ma za co - mogę, pomagam! )Firma u nas - tzn. lokalnie chwalona! Robią na Brugmanie i Rehau, ale Rehau o niebo lepszy materiałowo - podobno?! O wycenę zawsze warto poprosić.., a nuż bedzie ok? No i mowię, na plus-ze sa na miejscu- w razie W... Oby pogoda była z nami!!! A tak sie zpaowiada podobno do konca wrzesnia, co najmniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 23.09.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 z ta firma Inwest Profil to ciekawa sprawa zadzonilem do siedziby na tel powiedzialem co chce - Pan wyliczyl i na koniec tak fajnie sie zapytal - "zeby nie bylo niejasnosci - wie Pan ze wyszlo TYLE ..."mnie ta kwota nie zdziwila i poprosilem o przeslanie do biura w rzeszowie - bo tu ewentualnie bede zamawial - to bylo 2 dni temui czlowiek z rzeszowskiego biura do teraz sie nie odezwal!!!! chyba mu nie zalezy - ma za duzo zamowien ... co do płyty fundamentowej - wiele osób w Polsce tak buduje - wiekszosc domow szkieletowych jest tak posadowionanatomiast malo domow murowanych na FM jest oddzielny watek dla osób budujących na płycie jest tez watek dla osob grzejacych prądem w skali kraju na FM jest kolo 50 osob, w całej polsce jak sadze max 10x tyle domow takich jak moj - nie wiecej niz 1-2 na "stare" województwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 24.09.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ta dammmmmmmmmmm http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=76213&d=1316858971 GOTOWY STAN ZERO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 24.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ta dammmmmmmmmmm http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=76213&d=1316858971 GOTOWY STAN ZERO !!!! wow! dobra robota! świetnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 24.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 a u mnie dziś cały dzień lanie wody było widok z góry- właśnie z góry, góry, fajowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 27.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Prace przy ocieplaniu i tykach idą pełną parą. Natomiast ekipa od dachówki gdzieś się znów zapodziała... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=76746&d=1317151406 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 28.09.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Kathy- czad! bardzo mi się podoba Twój dom, wstaw proszę jeszcze jakieś fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 28.09.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Gosja- fotki wstawię po niedzieli, może wtedy będą już tynki. Dziś pakuję się do Zakopca. Mam nadzieję choć troszkę oderwać się od wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 29.09.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 z ta firma Inwest Profil to ciekawa sprawa zadzonilem do siedziby na tel powiedzialem co chce - Pan wyliczyl i na koniec tak fajnie sie zapytal - "zeby nie bylo niejasnosci - wie Pan ze wyszlo TYLE ..." mnie ta kwota nie zdziwila i poprosilem o przeslanie do biura w rzeszowie - bo tu ewentualnie bede zamawial - to bylo 2 dni temu i czlowiek z rzeszowskiego biura do teraz sie nie odezwal!!!! chyba mu nie zalezy - ma za duzo zamowien ... co do płyty fundamentowej - wiele osób w Polsce tak buduje - wiekszosc domow szkieletowych jest tak posadowiona natomiast malo domow murowanych na FM jest oddzielny watek dla osób budujących na płycie jest tez watek dla osob grzejacych prądem w skali kraju na FM jest kolo 50 osob, w całej polsce jak sadze max 10x tyle domow takich jak moj - nie wiecej niz 1-2 na "stare" województwo O!To faktycznie nieładnie z e strony pana od Inwest...A mnie wkurzają tacy "pseudo przedstawiciele"danej firmy!Niby na kzdym rogu oknoland, powinni wlaczyc o klienta, a jak prosisz o wycenę, to odpowida ci 3 na 5, to samo z dachem...wkurza mnie to strasznie..mialam etap, ze nawet dzownilam do siedziby firmy i pytalam zlosiliwie, czy u nich w firmie wycena okien, pokrycia trwa miesiac???W siedzibie oczywiscie-ze to niemozliwe, ze pewnie panu sie gdzies zapodziało moje zmowienie, bo z reguly to sie wycenia na bieżąco, zeby zadzownila, moze sie wyjasni.....i takie tam smutki....ja mialam zasadę-nie chcesz sprzedac, nie wycenisz-spadaj, twoja strata, pojde do innego. No to mozna powiedziec, ze jestes jednym z pionierów w naszym kraju takiej metody!!! ) Gratuluję stanu zero! Kathy-wypoczywaj i naładuj akumulatorki na dalsze etapy!!!Miłego! A u mnie sie wreszcie "zamembranowało" dach i ołaciło! ) Czekamy znow na panow, az laskawie cos skonczą gdzies i przyjdą kryc...chyba sie wykonczę nerwowo z tymi dachowcami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 03.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 W Zakopanem było cudownie, wspaniała pogoda i w ogóle jak zawsze niesamowity klimat..... Panowie od dachówki jednak nadal się nie pojawili... Wstawiam fotkę- tak dla odskoczni... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=77734&d=1317669629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 04.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ja okna zamawiam w firmie którą od początku obstawiałem - ale już bramę garażowa i rolety gdzie indziej, a drzwi wejściowe jeszcze gdzie indziej - wszytskie 3 firmy będą montować niemal w 1 czasie - już czuje że będzie ubaw teraz walczę z wycenami pokrycia dachowego a zakopane .... SUPER PS> czy Panie maja dzieci? w jakim wieku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 05.10.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja okna zamawiam w firmie którą od początku obstawiałem - ale już bramę garażowa i rolety gdzie indziej, a drzwi wejściowe jeszcze gdzie indziej - wszytskie 3 firmy będą montować niemal w 1 czasie - już czuje że będzie ubaw teraz walczę z wycenami pokrycia dachowego a zakopane .... SUPER PS> czy Panie maja dzieci? w jakim wieku ?? Zakopane- czad! Uwielbiam góry, ale niestety chyba dłuuugo ich nie zobaczę- budowa, budowa, budowa.... U mnie drewienko na więźbę się struga, my podlewamy strop, wczoraj się tak zmachałam, że aż opuszki palców bolą! W zimie odpoczniemy nieco, tymczasem liczymy jeszcze na ładną pogodę i działamy na maksa!!! a a propos dzieci- u mnie córka- 9 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 05.10.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dziękuję za widoczek! Tez bym chciała tak poleżeć.. ) Pani ma dziecię---4-latkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 05.10.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ocieplanie i tynkowanie zakończone!Dziś drugi dzień pracowała ekipa dachówkowa, więc jest nadzieja,że w końcu ten dach będzie zrobiony. Co do dzieciątek- to mam dwie córki: 18 i 16 lat. A Pasywny jak ta sprawa wygląda u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 05.10.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 mi dzis pasowali starszaka w przyspieszonym tempie - czyli ma 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 07.10.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dachówka prawie założona, został garaż i rynny. Gdyby panowie zjawili się przy sobocie to może udałoby się ten etap zakończyć. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=78270&d=1318007310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hot chocolate 09.10.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja również pozdrawiam Was powakacyjnie :cry: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=78517&d=1318159091 Gratuluję wszystkim postepów w pracach... u nas na razie stagnacja bo skończyła się kasa:bash: W tym roku planujemy jeszcze skończyc posadzkę i jak się uda to dach... jak nie to tylko zabezpieczymy strop i zamontujemy prowizoryczne rynny... także pewnie nie będę was tu zanudzała historiami w stylu 'bosz kiedy ta wiosna bo jajo zniosę' Za to wirtualnie mogę pourządzac sobie dom i tym was będę dręczyc przez zimę .................... Co do dzieci to na stanie jeden mężczyzna w wieku okrągłych 22 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 14.10.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 fotka fajna ... gdzie tak pięknie jest ?? ale cisza na forum ... ci co budowali juz przestali ci co by chcieli czekaja do wiosny 2012 ... a my we wtorek startujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 14.10.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 fotka fajna ... gdzie tak pięknie jest ?? ale cisza na forum ... ci co budowali juz przestali ci co by chcieli czekaja do wiosny 2012 ... a my we wtorek startujemy my czekamy na więźbę i dachowców- mają wpaść w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 14.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 no dobra, u mnie też wspomnieniowo będzie, bo strasznie dziś zimno....brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts