Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month później...
[COLOR="Red"]Oferty SPRZEDAM oznaczamy kolorem czerwonym !![/color]

Oferty KUPIE oznaczamy kolorem niebieskim !!

Z aktywności użytkowników w tym temacie wnioskuję, że wszystko na budowie się przydaje:)

• 1 year później...

Kupię za przyzwoite pieniądze pustaki leier lub porotherm gr 30, 25 11 i 8 cm oraz stęple drewniane.

Transport mam własny.

Wszelkie oferty na priv lub tel 501108920Brutus

• 1 month później...
  • 1 month później...

Witam

Sprzedam zbiornik firmy Lentz na Opał, Paliwo, Szambo Itp

wymiary:

wys. 170cm

szer. 90cm

dł. 220cm

cena do negocjacji

możliwy odbiór w Mikołowie

http://tablica.pl/oferta/zbiornik-lentz-2500l-na-paliwo-opal-szambo-slask-ID14tO1.html

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
witam sprzedam około 130 sztuk Ytonga na ścianki działowe czyli 1 paleta(104 szt ) i kilkanaście sztuk Odbiór w tarnowskich Górach Repty cena 3, 50 sztuka oraz dwa kręgi drutu odgromowego 100 kg cena 1 kg= 4 zł
  • 1 month później...
  • 1 month później...
Może ktoś ma do sprzedania coś co mu jest na budowie zbędne

Mam 2 palety pustaków LEIER 30 P+W - zafoloiwane.

Sprzedam po dobrej cenie.

Zainteresowanych proszę o kontakt 501108920

• 3 weeks później...

Witam. Posiadam do sprzedaży pozostały po budowie "kibelek" - do postawienia na dziurze lub do podłączenia z kanalizacją .

Więcej szczegółów :

http://tablica.pl/oferta/latryna-swawojka-kibel-ubikacja-budowa-ID1M21N.html#f21f094f;r:6;s:189

Witam.

Mam do sprzedania deski szalunkowe, zbite jak i luźne. Łącznie ok. 1.3m3.

Cena 400,-

Odbiór Tarnowskie Góry

A jednocześnie z chęcią zakupię kozę... do ogrzewania na budowie.

tel.502085 449

• 3 weeks później...
Witam mam do sprzedania 10 opakowań taśmy kalenicowej firmy WENTOP razem 50 mb kolor kasztan oraz około 7,5 metra a n=może ciut więcej taśmy 3 D plaster miodu do komina kolor kasztań Polecam tel 600949821
  • 2 months później...
  • 3 months później...

Witam,

Mam do sprzedania garaż blaszany po budowie w bardzo dobrym stanie oraz deski szalunkowe zbite i lużne w większej ilości. Garaż i drewno do odbioru w Tarnowskich Górach w ramach własnego transportu. Garaż wystawiony też jest na tablicy.

• 2 months później...
  • 1 month później...