Scarecr0w 30.01.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam serdecznie Mam na imię Leszek i z zawodu jestem "doradcą" od farb. Wraz z żoną Patrycją w 20.12.2010 zakupiliśmy działkę budowlaną. Nasz wymarzony dom planujemy budować w 2012 r. Z doświadczenia wiem, iż budowa własnego mieszkania, domu sprawia wiele problemów, a czynność, która wydaje się banalnie prosta (wybór kolorów) nie raz sprawia ogromny ból głowy. Z różnymi inwestycjami mam styczność każdego dnia i mógłbym podzielić się doświadczeniami, które posiadam.W okolicach miast o gmin: Poznań, Oborniki, Chodzież, Czarnków, Trzcianka, Piła, Chodzież, Szamocin, Gołańcz jestem w stanie dojechać i przedyskutować problemy, które powstały na końcowym etapie budowy bądź remontu. Znam też sporo firm remontowo- malarskich z którymi współpracuję od ponad 5 lat. Niestety teren działania - okolice poznania. Serdecznie pozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts