grzegorzpaszk 16.05.2017 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Witam, Jestem na etapie wyboru wykonawcy do stanu surowego, szukam opinii o solidnych fachowcach w Szczecinie, proszę o listę sprawdzonych i polecanych [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nodis 22.05.2017 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Witam! Chciałbym zacząć (do stanu surowego otwartego) budowę w Wołczkowie jeszcze w tym roku. Nie jestem pewien czy jest to realne założenie ale spróbuję. Proszę Was o wsparcie i przesłanie do mnie listy polecanych wykonawców na: [email protected] Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzpaszk 26.05.2017 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Witam! Chciałbym zacząć (do stanu surowego otwartego) budowę w Wołczkowie jeszcze w tym roku. Nie jestem pewien czy jest to realne założenie ale spróbuję. Proszę Was o wsparcie i przesłanie do mnie listy polecanych wykonawców na: [email protected] Z góry dziękuję Witam, Ja też planuję budowę w Wołczkowie. Lista obecnie nie istnieje, znalazłem wpis na głównym forum. Opinie są na Oferteo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzpaszk 26.05.2017 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Witam, naciąłem się niestety na niesolidnej ekipie dlatego poszukuje teraz kogoś z polecenia. Poproszę o listę sprawdzonych ekip SSO ze Szczecina i okolic, [email protected] czy można wiedzieć, jaka to firma [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts