kraw 06.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nowicjusz serdecznie wita wszystkich forumowiczów. Działkę kupiłem dając żonie akt notarialny pod choinkę. Jednkaże po przeczytaniu wszystkich postów - zastanawiam się czy to na pewno był miły prezent?! Działkę kupiłem z warunkami zabudowy. Poproszę o pomoc w przedmiocie analizy warunków gruntowych - KTO I ZA ILE - by to wykonał - prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraw 07.02.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nowicjusz serdecznie wita wszystkich forumowiczów. Działkę kupiłem dając żonie akt notarialny pod choinkę. Jednkaże po przeczytaniu wszystkich postów - zastanawiam się czy to na pewno był miły prezent?! Działkę kupiłem z warunkami zabudowy. Poproszę o pomoc w przedmiocie analizy warunków gruntowych - KTO I ZA ILE - by to wykonał - prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts