pytl0s 08.02.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 cześć wszystkim którzy już budują lub zamierzają rozpocząć budowę w Imielinie lub okolicach my rozpoczynamy prace jak tylko się ociepli, a ekipa budowlańców wchodzi w lipcu działka 889 m w Imielinie, projekt to Dom w Tamaryszkach 2N z Archonu - projekt po przeróbkach aktualnie czekamy na pozwolenie na budowę pozdrawiam i zachęcam do rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodnam 19.02.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam. Też będziemy budować w Imielinie na wiosnę, kilka dni temu złożyliśmy wniosek o pozwolenie na budowę. Aktualnie jesteśmy na etapie negocjacji kresytu z bankami. Chętnie będziemy się wynieniać wszelkimi informacjami, np. na temat cen materiałów budowlanych w hurtowniach itp. Mamy projekt indywidualny, dom z poddaszem użytkowym, garażem na 2 sam. i piwnicą. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pytl0s 28.02.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 cześć, wniosek o pozwolenie na budowę będę składał jeszcze w tym tygodniu jak tylko odbiorę uzgodnienie zjazdu z drogi na działkępodobno nie powinno to zająć urzędnikom więcej niż 3 tygodnietak więc w sprawach kredytu to będziemy się interesować za 2- 3 tygodnie, ale może ty masz już jakieś pierwsze wnioski którymi mógłbyś się podzielić w razie czego zapraszam - pytlos(at)gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodnam 28.02.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Myślę, że w tym tygodniu lub następnym będziemy mieli decyzję. Potem załatwienie kierownika budowy, geodeta, głębok i wykop i budowlańcy wkraczają do akcji - myślę, że już na początku kwietnia. W tym roku planuję SSZ. Jeśli chodzi o kredyty, o mniej więcej sprawdza się to co jest na stronie http://www.comperia.pl. Jak dla mnie to najlepsza oferta jest w CHF w banku Nordea, na 2. miejscu BPH. Nordea daje marżę 2,3% i prowizję 2%. W Expanderze i Openfinance zaproponowali Nordeę z upustem jeszcze 0,2 na marży, z tym że jak rozmawiałem z gościem z Nordei, to on też może dać tyle (a może lepiej), więc chyba wolałbym załatwiać bezpośrednio w banku, a nie u pośrednika.Jakbyś był zainteresowany, to podaję maila: [email protected]. Jeszcze nie wiem gdzie zaopatrywać się w materiały, ale myślę, że to niedługo opanuję. Jak będę miał jakieś przemyślenia odnośnie hurtowni, to dam znać. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pytl0s 01.03.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no ty jesteś trochę szybciej ode mnie jeśli chodzi o materiały to w pracy kolega poleca http://www.tamir.com.pl/ w Pszczynie, więc niedaleko, a doświadczenie i research innych budujących wśród moich znajomych też wskazuje na Tamirja sam research'u nie robiłem więc jeszcze nie wiem gdzie będę kupował materiały, a więc podaję ci to co wiem na teraz jeśli chodzi o tartak - to polecany jest ten w Imielinie właśnie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biof 04.10.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam Wszystkich,również planuję budowę w Imielinie.czy adaptowaliście projekt pod kątem szkód górnicznych ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 26.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Witam wszystkich budujących buduję dom w okolicach Chełmka-Oświęcimia. Szukam osób które mają zabezpieczenia na szkody górnicze. Ja mam IV kategorii - w projekcie mam pełną płytę fundamentową. Dajcie znać co u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxx 11.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Sprzedam:-garaż budowlany 3,5x2m solidny ciężki, zamykanie na 2 kłódki, w kilku miejscach widoczne ślady korazji, ale przeżyje jeszcze nie jedną budowę cena 500zł-betoniarkę 250L (duża, nie mieszalnik pasz z marketu) zasilanie 3 fazowe cena 500złdźwig -maszyna wyciągowa bez słupa i bez silnika gratisowo dla kupującego kompletZainteresowanym prześlę zdjęcia Budowa w Bojszowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 01.04.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Jestem zainteresowana garażem napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxx 15.06.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 pozostała betoniarka cena 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 02.01.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ma ktoś może namiary na jakiegoś kumatego projektantaktóry nie będzie miał pod górkę z Pnb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qni 11.06.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 del Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts