Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wgrupiekupie :) wełna do ocieplenia poddasza

Recommended Posts

Gość adiqq

pasywka?!? Mea..wiesz ile trzeba jeszcze do pasywki? 50cm w dach to mało do pasywnego...;)

ja nie mówię o pasywnym, tylko o energooszczęnym...ale tak jak napisałaś powyżej...

to jak z tą wełną? może każdy niech pisze zapytania ofertowe i poda ceny na forum - dobrze jest zawsze pisac na maila - ja tez mialem ceny z allegro, ale jak napisalem na maila ile chce kupic, to zeszli z cena...moze jeszcze beda jacys chetni...

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam ofertę z Handlobudu na supermatę 150 mm - 23,59 zł - w porówaniu z tą firmą z Będzina to bez rewelacji, ile u nich trzeba wziąć minimum, żeby transport był gratis?

ile bierzesz metrow? Twoje + moje 170m2 pewnie spelnia minimum logistyczne :) teraz mam do roboty na 12 w poludnie ale nastepny tydzien bede mial na 24 wiec mozna przywozic. przy moich 170m2 i cenie 19,80zl m2 a 23,59 mam prawie 650zl roznicy

Gość adiqq

aktualizacja:

Maciek - 170m2 unimaty 15 i 170m2 supermaty 5 - luty/marzec

Mea - 200m2 unimaty 15 i 130m2 supermaty 5 - maj

Lisek_77 - 130m2 supermata 15 - luty

queene - 205m2 (jaka i ile cm?) - kwiecień/maj

tescie queene - ewentualnie 100m2

ja biorę 150 mm

dla mnie optymalny termin dostawy to gdzieś końcówka lutego/początek marca - no chyba, że ceny mają iść do góry to wcześniej :yes:

we wtorek popisze zapytania ofertowe po firmach, poki co 20gr na m2 nie robi roznicy ale 3,5 juz tak. o ile dobrze pamietam budujesz na zuzlowej?!

we wtorek popisze zapytania ofertowe po firmach, poki co 20gr na m2 nie robi roznicy ale 3,5 juz tak. o ile dobrze pamietam budujesz na zuzlowej?!

tak, na żużlowej

Aha, znalazłem na allegro jeszcze jedną ciekawą ofertę firmy z jaworzna.

Mają co prawda supermatę 150 mm po 20,50, ale chybą przy zakupach powyżej 3.000 zł transport za darmo:

http://allegro.pl/welna-super-mata-isover-0-033-15cm-tylko-20-50zl-i1456791266.html

doradźcie mi co położyc nad salonem i kuchnią - tam nie ma stropu tylko wysoki sufit więc jak raz położę tą wełnę to po ptokach - wystarczy te 15cm +5cm supermaty ? czy to nie bedzie za mało ? ta supermata to odpowiednik jakiej grubosci zwyklej wełny, myślałam żeby dać łącznie 25cm wiec te 5cm superm. musi wyjsc conajmniej jak 10zwykłej

na reszte mi to obojętne póki co bo tam moge dołożyc w każdym momencie...tylko o te wysokie pomieszczenia mi chodzi...musze jeszcze obliczyc pow. tego skosu ile tego wyjdzie ale jak coś to łapię sie na tą drugą partię