Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wgrupiekupie :) wełna do ocieplenia poddasza

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ahoj bedzie ktos zamawial w najblizszym czasie welne (ja robie mix toprock 15cm i supermata 10cm) moze tak wspolnie???

witam,ja także bede zamawial toprock 15+10superock w kwietniu,oferta z allegro to 18,8zł/m2-15cm i 12,4zł/m2-10cm,na alegro znalazłem firmę z czerwionki maja w dobrej cenie toprocka http://allegro.pl/welna-mineralna-toprock-150mm-0-035-super-cena-i1512064850.html. Więc jakby co to możemy razem zamówić ja potrzebuję dokładnie 51 rolek toprocka-15cm, 50 paczek superrocka-10cm i do tego potrzebuje 16m3 styro na podłogę

Glownie szerokosc ja za grzyba nie wiem dlaczego supermata ma 120cm kto ma takie krokwie odpadow od groma, a sztukowac to troche idiotyzm no i lambda tak po srodku (gorsza od super i lepsza od uni maty)

Umawiamy się na jakiś konkretny termin z tą wełną? i najważniejsze od kogo bierzemy.Niech każdy zainteresowany poda ile potrzebuje i wyślemy zapytanie ofertowe jeszcze raz bo ceny zmieniają się dość często ostatnio.Ja potrzebuję 51rolek toprocka 15cm i 25-30 rolek superrocka 10cm i dodatkowo styropian na podłogę 16m3

No ja dzisiaj bede wydzwanial do nich (na maile skurkowance nie odpowiadaja) http://allegro.pl/welna-mineralna-toprock-150mm-0-035-super-cena-i1538827719.html a potrzebuje 87,5 m2 toprocka 15cm i 85m2 supermaty 10cm

ja tam dzwoniłem:toprock 15cm-cena 18zł, superrock 10cm-cena 15zł ,styropian eps 100 -cena 155zł/m3+transport 50zł.

Dostałem wycenę z budmax wolbrom :toprock 15cm-18,6zł/m2,superrock 10cm-12,4zł/m2-transport gratis przy moich ilościach.A co do styropianu na podłogę to muszę się z kimś się skumać żeby wyszło min.logistyczne 30m3-ja potrzebuję 18m3

JUŻ NIEAKTUALNE-ZAMÓWIŁEM W ABRZE W ŻORACH

• 3 weeks później...
dobra ja mam narazie oferty z budozbytu i handlobudu - nic ciekawego ... ponizej 160 bedzie ciezko kupic styro tu na miejscu ...

dajcie co macie z allegro i innych sprzedawcow

na ta chwile moje zapotrzebowanie to 9m3 o grubosci 3cm i 7,5 m3 o grubosci 8cm

Musze to dokładnie pomierzyć.

Dokładnie będę wiedział ile tego potrzebuje we wtorek ale będzie tego około 12m3 (5cm i 3cm).

czyli juz mamy prawie 30m3 ... jest z czym uderzac!!

Ja potrzebuję:

4cm-37 paczek-11,1m3

6cm-20paczek-6m3

siatka-mata 15x15 oczko-230m2

oferta od marko-1967 z allegro:

Styropian jest dostarczany bezpłatnie - wymagane min. logistyczne 24m3 .

Siatka zbrojąca pod wylewki 2m x 1m - ( oczko 15x15 ) - 4,60 zł / szt

Styropian mogę dostarczyć po cenie 150 zł / m3 ( SWISSPOR ),

Dostawa : 80 zł(przy założeniu że zamawiamy tylko te 16,1m3)

Oczywiście mogę przy okazji dowieżć wszystkie inne elementy i akcesoria niezbędne przy izolacji i ociepleniu

pozdrawiam

FHU MARJO s.c.

504 221 524

Na kiedy zamawiacie styropian i na jaki się decydujecie?Ja piszę się na tą dostawę.Po przeliczeniach wyszło mi że potrzebuję styropian w takich ilościach:

4cm-9,6m3(32 paczki)

6cm-7,2m3(24paczki)

Dostawa na ul.Sygnały 5

Mea będziesz załatwiać to zamówienie w imieniu nas wszystkich ?pozdrawiam Jacek