mea 02.05.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Na kiedy zamawiacie styropian i na jaki się decydujecie?Ja piszę się na tą dostawę.Po przeliczeniach wyszło mi że potrzebuję styropian w takich ilościach: 4cm-9,6m3(32 paczki) 6cm-7,2m3(24paczki) Dostawa na ul.Sygnały 5 Mea będziesz załatwiać to zamówienie w imieniu nas wszystkich ?pozdrawiam Jacek tak bede zalatwiac ale novy jeszcze chcial ... niech dokladnie okresli ile czego i po weekendzie to zalatwie z sygnalow do mnie masz rzut beretem wiec napewno z kierowca nie bedzie klopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 04.05.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 tak bede zalatwiac ale novy jeszcze chcial ... niech dokladnie okresli ile czego i po weekendzie to zalatwie z sygnalow do mnie masz rzut beretem wiec napewno z kierowca nie bedzie klopotu Od kogo ten styropian i jaki ? Grubości styro podam po południu jak będę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 04.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 tak bede zalatwiac ale novy jeszcze chcial ... niech dokladnie okresli ile czego i po weekendzie to zalatwie z sygnalow do mnie masz rzut beretem wiec napewno z kierowca nie bedzie klopotu MEA jutro podam ci jeszcze raz grubości styropianu i ilości jakie potrzebuję bo trochę mi się pozmieniało ,pozdrawiam ps.gdzie się budujesz?jak Cię znaleść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.05.2011 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Od kogo ten styropian i jaki ? Grubości styro podam po południu jak będę w domu. proponuje wziac ze styrnetu ... dobry i da sie rozmawiac o cenie!! czekam na wasze zestawienia co do ilosci i grubosci a ja buduje w boguszowicch na gronowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 05.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Mnie nie liczcie. Ja zamówię sam od tego gościa z allegro co pisał bulajev bo będę brał od niego jeszcze styrodur i parę innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 07.05.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Witam Mea to moje poprawione ilości styropianu ,które się już nie zmienią:9,4m3 styropianu 4cm4,1m3 styropianu 3cmDaj mi znać od kogo i jaki styropian bierzemy i na kiedy będzie dostawa,pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.05.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 dobra ... decyzja zapadla ... biore sam styropian na podloge ... bede zamawiac 9m3 styro 3cmi 8m3 styro 8cmdo tego tasmy dylatacyjne i granulat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.05.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 no nasze "wgrupiekupie" skonczylo sie "we dwoje kupie" ale spelnialismy min logistyczne wiec o to chodzilo ... styro rozladowany czeka na ukladanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts