Tossia 14.02.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Czy ktoś buduje w powiecie starogardzkim? Próbuję zacząć... przede mna jak sądzę nie krótka droga w załatwianiu wszelkich papierów, później wyboru wykonawców itd. Szukam ludzi, którzy ją przeszli lub przechodzą. Mówią, że razem raźniej... Dajcie znać jeśli tu zaglądacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaru 21.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 WitamPlanuję budowę w Gniewie jestem tak samo dopiero na starcie. Na razie jeszcze siedzę w papierach i pozwoleniach, no i zastanawiam się nad godną polecenia ekipą z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRUSZYNO 09.03.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witam wszystkich chciałem się przypomnieć że istnieje montuje systemy centralnego odkurzacza oraz sprzedaje odkurzacze centralne jeżeli macie jakieś pytania to piszcie z chęcią wam pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUSIASU 16.07.2017 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Witam wszystkich na forum. Proszę o wszelkie informacje i/lub kontakt od osób, które padły ofiarą nieuczciwości p. Arkadiusza Rutkowskiego reprezentującego firmę EKODOM DOMY DREWNIANE z Przywidza! Czuję, że padłam ofiarą mojej łatwowierności. Chciałabym się zapytać np. kto to jest Robert Rutkowski, bo ja mam kontakt z Arkadiuszem (kim on jest w tej firmie- jakim prawem ją reprezentuje) a w CIDG wpisany jest Robert? No i jak sobie z tym panem poradzić, bo zaczął się czarny scenariusz - telefon milczy, termin dawno przeleciał itd. Będę bardzo wdzięczna za kontakt i ew. pomoc w rozwiązaniu tej zagadki. Może ktoś z Was lub z waszych znajomych, którzy mieliby jakiekolwiek informacje na temat tych panów, zechcieliby się ze mną podzielić swoją wiedzą - będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUSIASU 16.07.2017 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Przyjmę ziemię z wykopów (bez gruzu) okolice Starej Kiszewy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts