pepe77 22.02.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam, poszukuję firmy budowlanej z okolic Częstochowy, jeśli ktoś ma namiar na budowlańców godnych polecenia, to proszę o info, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWOMIRD 22.03.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 witam, poszukuję firmy budowlanej z okolic częstochowy, jeśli ktoś ma namiar na budowlańców godnych polecenia, to proszę o info, pozdrawiam zadzwoń pod 504-234-856 wis-bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 08.08.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dołączam się do prośby pepe77 czy ktoś jeszcze poleca tę firmę, a może ktoś zna inną?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banc 05.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 jeżeli szukasz firmy budowlanej prosze o kontakt; 792908662 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlegGrom 11.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Witam, ja ostatnio budowałem dom, i jestem bardzo zadowolony z murarzy poleciła mi ich hurtownia w, której zaopatrywałem się w materiały budowlane , porządna uczciwa rodzinna firma, mury wybudowali szybko i bardzo estetycznie nr tel 505 385 881, firma się nazywa Kędziora Władysław, niestety strony nie mają, na marginesie mogę dodać, że skład materiałów budowlanych firma Bislex z Wręczyckiej, także jest godna polecenia, zawsze można u nich spytać o murarza wskazanego wyżej. Gdybyście Państwo nie mogli znaleźć podaje link http://www.bislex.pl/ do hurtowni budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S_CZĘSTOCHOWA 11.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam, poszukuję firmy budowlanej z okolic Częstochowy, jeśli ktoś ma namiar na budowlańców godnych polecenia, to proszę o info, pozdrawiam jak chcesz do zadzwoń do mnie jestem przedstawicielem hurtowni materiałów budowl. moge podjechać dać kilka namiarów na dobrych wykonawców wycenić poszczególne materiały i doradzić. pozdrawiam sebastian tel .501999807 email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrinqq 28.04.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 obecnie poszukuję ekipy do budowy domu energooszczędnego co polecacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yazon 05.01.2016 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Witam, ja ostatnio budowałem dom, i jestem bardzo zadowolony z murarzy poleciła mi ich hurtownia w, której zaopatrywałem się w materiały budowlane , porządna uczciwa rodzinna firma, mury wybudowali szybko i bardzo estetycznie nr tel 505 385 881, firma się nazywa Kędziora Władysław, niestety strony nie mają, na marginesie mogę dodać, że skład materiałów budowlanych firma Bislex z Wręczyckiej, także jest godna polecenia, zawsze można u nich spytać o murarza wskazanego wyżej. Gdybyście Państwo nie mogli znaleźć podaje link http://www.bislex.pl/ do hurtowni budowlanej. Potwierdzam, mnie budował właśnie Kędziora ale syn, Paweł, tata jest głosem doradczym Budowali świetnie, mogę powiedzieć, że to mój najlepszy wykonawca: doradził, podsuwał zawsze kilka rozwiązań jakiegoś problemu, opowiedział o wadach i zaletach każdego i dał czas do wyboru. Było szybko, było sprawnie, pomysłowo i bez fuszerek. Piszę szczerze, nic za to nie mając poza ładnym domkiem, z którego teraz piszę. Pzdrv. Bislex też mnie zaopatrywał, dobra hurtownia, mili ludzie, ceny ok, nawet czasem bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts