Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ekipa budowlana?

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 4 months później...
  • 5 months później...
Witam, ja ostatnio budowałem dom, i jestem bardzo zadowolony z murarzy poleciła mi ich hurtownia w, której zaopatrywałem się w materiały budowlane , porządna uczciwa rodzinna firma, mury wybudowali szybko i bardzo estetycznie nr tel 505 385 881, firma się nazywa Kędziora Władysław, niestety strony nie mają, na marginesie mogę dodać, że skład materiałów budowlanych firma Bislex z Wręczyckiej, także jest godna polecenia, zawsze można u nich spytać o murarza wskazanego wyżej. Gdybyście Państwo nie mogli znaleźć podaje link http://www.bislex.pl/ do hurtowni budowlanej.

• 1 year później...
Witam, poszukuję firmy budowlanej z okolic Częstochowy, jeśli ktoś ma namiar na budowlańców godnych polecenia, to proszę o info, pozdrawiam

jak chcesz do zadzwoń do mnie jestem przedstawicielem hurtowni materiałów budowl. moge podjechać dać kilka namiarów na dobrych wykonawców wycenić poszczególne materiały i doradzić. pozdrawiam sebastian tel .501999807 email [email protected]

• 1 year później...
  • 1 year później...
Witam, ja ostatnio budowałem dom, i jestem bardzo zadowolony z murarzy poleciła mi ich hurtownia w, której zaopatrywałem się w materiały budowlane , porządna uczciwa rodzinna firma, mury wybudowali szybko i bardzo estetycznie nr tel 505 385 881, firma się nazywa Kędziora Władysław, niestety strony nie mają, na marginesie mogę dodać, że skład materiałów budowlanych firma Bislex z Wręczyckiej, także jest godna polecenia, zawsze można u nich spytać o murarza wskazanego wyżej. Gdybyście Państwo nie mogli znaleźć podaje link http://www.bislex.pl/ do hurtowni budowlanej.

Potwierdzam, mnie budował właśnie Kędziora ale syn, Paweł, tata jest głosem doradczym :) Budowali świetnie, mogę powiedzieć, że to mój najlepszy wykonawca: doradził, podsuwał zawsze kilka rozwiązań jakiegoś problemu, opowiedział o wadach i zaletach każdego i dał czas do wyboru. Było szybko, było sprawnie, pomysłowo i bez fuszerek. Piszę szczerze, nic za to nie mając poza ładnym domkiem, z którego teraz piszę. :) Pzdrv. Bislex też mnie zaopatrywał, dobra hurtownia, mili ludzie, ceny ok, nawet czasem bardzo ok. :)