Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam po budowie...

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

posiadam do odsprzedania:

* stemple budowlane dł. 2.5(7) - 3m - ilość ok 500szt

* pustaki PH25 P+W - w ilości ok 200szt

* trochę pretów zbrojeniowych (muszę sprawdzić i przeliczyć)

Okolice Liszek k/Krakowa (zachodnia część)

Myślę, ze byłabym chętna na pewno na stemple...Wysyłam numer tel. na priv.

• 2 weeks później...
Oddam za darmo wełnę szklaną, była rozłożona na strychu w domu jednorodzinnym przez dwa lata, ale strych przerabiamy i chcę się jej pozbyć. Nie jest spleśniała itp. Wełna jest zapakowana w siatkach foliowych. Rozłożona była na 130 metrach kwadratowych o miąższości 20-30 cm. Czyli jest tego ponad 25 metrów sześciennych. Odbiór w okolicy Wieliczki

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Witam

mam do oddania przyczepę campingową. Nadaje się w sam raz na budowę, pojedzie na własnych kołach.

Odbiór: Myślenice Jawornik (niedaleko Zakopianki, pomiędzy Krakowem a Myślenicami)

Mogę podesłać zdjęcia na priv.

Pozdrawiam

vito3

CZY MOGĘ PROSIĆ ZDJĘCIE NA : [email protected]

• 2 weeks później...

Sprzedam skrzynkę na rozdzielnicę budowlaną, tzw. ERBETKĘ, tzw. prowizorkę budowlaną.

Skrzynkę używałem na budowie, po zamontowaniu w środku rozdzielnicy podobnej do takiej:

http://allegro.pl/rozdzielnica-budowlana-erbetka-b-18-380-2-lodz-i1678842397.html

jest najtańszą opcją zasilania placu budowy.

Skrzynka jest odmalowana, posiada blache ktora po zamontowaniu w środku pozwala na swobodne przykręcenie potrzebnych elementów lub gotowej rozdzielnicy.

Zdjecia moge przeslac na prv. Odbiór Kraków/Wieliczka.

• 1 month później...
  • 4 weeks później...

Ogłaszam wszem i wobec że jest do sprzedania pakamera chyba 2.5x6.0 w dobrym stanie, okratowane okno + gratis oddam kibelek porządny, a to wszystko do zabrania z gm. Michałowice. Kupujący załatwia transport. tel.502747448. Cena atrakcyjna wszystko do dogadania.

http://allegro.pl/pakamera-melamina-na-budowe-polnoc-krakowa-i1817016188.html

Witam

Pilnie sprzedam stemple budowlane ok 200 szt. długość 2,5 i 2,7 - raz używane. Cena do uzgodnienia.

oraz deski pozostałe z szalunków - większość to ścinki - może ktoś jest zainteresowany takimi resztkami - dość dużo, deski za przysłowiową flaszkę.

Okolice Zielonek

tel 510-001 186