Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam po budowie...

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

To i ja podłączę się do tematu - jestem na etapie przygotowań i rozglądam się za ogrodzeniem. Moim zdaniem nie warto inwestować dodatkowych pieniędzy w coś co jest tymczasowe, więc pytanie: czy ktoś z Forumowiczów z okolic Krakowa nie posiada siatki ogrodzeniowej, którą mógłbym nabyć w korzystnej cenie? ;)

Witam,

Rozglądam się za ogrodzeniem. Moim zdaniem nie warto inwestować dodatkowych pieniędzy w coś co jest tymczasowe ;)

Zmienisz zdanie jak w Twoje nowo postawione ogrodzenie wparkuje sie ciezarowka z HDS lub beczka z betonem ..... moje tymczasowe stoi juz trzeci rok i " swoje przeszlo " .... dlatego z wlasnego doswiadczenia wiem , ze stale ogrodzenie dopiero po " brudnej robocie " ....:)

Zmienisz zdanie jak w Twoje nowo postawione ogrodzenie wparkuje sie ciezarowka z HDS lub beczka z betonem ..... moje tymczasowe stoi juz trzeci rok i " swoje przeszlo " .... dlatego z wlasnego doswiadczenia wiem , ze stale ogrodzenie dopiero po " brudnej robocie " ....:)

No ale dlatego właśnie piszę, że ogrodzenie placu budowy ma być tymczasowe :) O stałym "płocie" będę myślał dopiero w przyszłości. Teraz ani rusz ;)

Witam,

Moim zdaniem nie warto inwestować dodatkowych pieniędzy w coś co jest tymczasowe;)

Sorrki , ale dla mnie z tresci Twojego wpisu wynikalo , ze nie chcesz inwestowac " w cos co jest tymczasowe " .... ;)

Potrzebuję ok. 320-350 szt. dachówki Creatona Harmonie Neu w kolorze łupka angobowaną, bo mi pewien "geniusz" źle połać wyliczył i teraz zamówić będzie ciężko... Nie ma ktoś przypadkiem na zbyciu?

ostatnio zamawiałem 400 sztuk dachówki creatona w trapez carbo na zakopiance i nie bylo problemu transport około 12 km za 50 zeta

• 4 weeks później...

Witam,

Zostały mi 3 kominki wentylacyjne ceramiczne z kolekcji dachówki Creaton Harmonie Neu w kolorze łupka angobowane - model Signum typ A.

Są całkowicie nowe, przyjechały na palecie i przeleżały miesiąc na budowie. Jedynie opakowanie kartonowe "straciło na świeżości", ale same kominki i giętkie przewody przyłączeniowe są nietknięte.

Naturalnie cena konkurencyjna ;)

Zainteresowanych zapraszam na priv.

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...