APS APS 01.03.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę domu. Czy może ktoś zna solidną i godną polecenia ekipę do wykonania stanu surowego. Dodam że jest to dom podpiwniczony z poddaszem w okolicy Lublina ok 10 km.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profihouse 17.04.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę domu. Czy może ktoś zna solidną i godną polecenia ekipę do wykonania stanu surowego. Dodam że jest to dom podpiwniczony z poddaszem w okolicy Lublina ok 10 km. Pozdrawiam Posiadamy wolne terminy na budowę od czerwca 2011. Budujemy stany surowe, deweloperskie, lub pod klucz. Służymy pomocą również na etapie zakupu projektu i jego adaptacji, czy uzyskania finansowania. Proponujemy atrakcyjne ceny. Wstępnie koszt budowy zawierający robociznę, materiały, nadzór Kierownika, zaplecze socjalne i magazynowe, obsługę geodezyjną dla: - stanu surowego zamkniętego - 958 zł/m2 + VAT - stanu deweloperskiego - 2 161 zł brutto/m2 + VAT - stanu pod klucz z odbiorami - 2 425 zł brutto/m2 + VAT Ceny do negocjacji po przedstawieniu szczegółowego projektu i uzgodnieniu rozwiązań projektowych, materiałów wykończeniowych, instalacji wewnętrznych. Nie budujemy bez faktur dlatego jeśli myślisz o oszczędzaniu w ten sposób to raczej sobie oszczędź kontakt z nami. Stawiamy na wysoką jakość realizacji. Podstawą do roszczeń gwarancyjnych mogą być jedynie dokumenty potwierdzające wykonanie umowy. Nie wierz w to, że ktoś udziela gwarancji pisemnej jedynie na podstawie podpisanej umowy. Skoro umowa została podpisana, a nie zostały wystawione żadne dokumenty potwierdzające sprzedaż wykonanych prac, oznacza to że zlecenie nie zostało wykonane, a więc nie ma mowy o gwarancjach. Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o nas, referencjami, galerią zakończonych i bieżących realizacji na naszej stronie http://www.profihouse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 28.04.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę domu. Czy może ktoś zna solidną i godną polecenia ekipę do wykonania stanu surowego. Dodam że jest to dom podpiwniczony z poddaszem w okolicy Lublina ok 10 km. Pozdrawiam Poproszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szabegedes 18.08.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Zapraszam na http://www.ekipabudowlana.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas_lbn 27.09.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy remontowo - budowlanej z Lublina na: http://www.solidhaus.republika.plWykonujemy kompleksowe usługi wykończeniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 03.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Polecam grupę pana Wojtka tel.609833806 Za to jak sprawnie i solidnie się spisali będę go zawsze Wam polecać.Na dodatek są słowni.Nie windują cen.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_Lublin 16.06.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Polecam grupę pana Wojtka tel.609833806 Za to jak sprawnie i solidnie się spisali będę go zawsze Wam polecać.Na dodatek są słowni.Nie windują cen.Pozdrawiam Witam serdecznie, czy mogę prosić o jakieś bliższe informacje o tej grupie np. gdzie i kiedy budowali itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 16.06.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Witam serdecznie, czy mogę prosić o jakieś bliższe informacje o tej grupie np. gdzie i kiedy budowali itp. Pozdrawiam Aktualnie budujemy pod klucz domek pod Grójcem i rozpoczynamy w Konopnicy, w lipcu rozpoczynamy stanu "0" w Strzeszkowicach. Można podjechać i obejrzeć. Jeśli chodzi o terminy to jeszcze są wolne na lato br. ale w jesieni pewnie ruszą kolejne budowy dla których obecnie uzyskujemy pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 05.07.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Polecam ekipę Pana Zygmunta . Pan ten buduje od podstaw z dwoma synami . U mnie właśnie kładą dachówkę , wszystko czysto ,sprawnie i bez problemowo a co najważniejsze nie są drodzy. Jak ktoś poszukuję mogę wysłać kontakt.na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterlitz 16.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A ja mogę polecić pana Jacka Kozłowskiego z Niedrzwicy Dużej tel. 602505438. Ma własną koparkę. Jest słowny i uczciwy, a oprócz tego ma kilka innych zalet, które się przydają. Jakby co służę referencjami tzn. własną chatą jego produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjus 31.01.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Czy ktoś jeszcze zaczyna budowę w lubelskim 2013? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo-ska 23.02.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Czy ktoś jeszcze zaczyna budowę w lubelskim 2013? Witam - mam umówioną ekipę na początek maja. Budowa w Lublinie. Póki co dopinam papierkowe sprawy - nie było najgorzej Mam nadzieję na wymianę doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monwon 14.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam - mam umówioną ekipę na początek maja. Budowa w Lublinie. Póki co dopinam papierkowe sprawy - nie było najgorzej Mam nadzieję na wymianę doświadczeń Witam! My również planujemy budowę w lipcu z tym,że nie możemy znaleźć ekipy do stanu surowego może macie kogoś do polecenia? Mamy propozycję,ale na koniec sierpnia trochę późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomahawk_aa 12.05.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam, mamy do sprzedania duży blaszany garaż o wymiarach aż 3x5 m. To absolutnie niezbędnik budowlany każdej budowy. Lokalizacja gmina GŁUSK - Wilczopole. Dla zainteresowanych mail [email protected]. Prześlemy zdjęcia garażu http://images42.fotosik.pl/865/1d9b7310bf8a926cm.jpg http://images43.fotosik.pl/1833/502a3239b712248dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitras013 09.07.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witam wszystkich forumowiczów! W 2014 roku planuję rozpoczęcie budowy parterowego domu jednorodzinnego oraz garażu kilka kilometrów od Bychawy. Czy mógłby mi ktoś polecić jakąś lokalną, solidną, uczciwą i niedrogą ekipę? Najlepiej takich ludzi którzy wszystko zrobią sami, od fundamentów aż po dach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 25.09.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Czy ktoś jeszcze z forumowiczów jest wstanie polecić ekipę budowlaną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 26.10.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Poszukuję ekipy budowlanej do budowy domku parterowy częściowo podpiewniczony pow. całkowita 162m2, budowa będzie jakieś 15km od Białej Podlaskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiagigi 10.02.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Poszukuję ekipy budowlanej z lubelskiego do budowy domu w Swidniku.Dom z pracowni Domy dla Ciebie, projekt nowinka, z podpiwniczeniem pod połową domu.Chcielibyśmy zacząc w połowie kwietnia.Interesuje mnie budowa kompletna od piwnicy po dach,Zainteresowanych proszę pisać na adres[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterson975 22.04.2015 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Sam też ostatnio miałem podobny problem. Też szukałem ekipy budowlanej godnej zaufania i dobrego fachowca. Szukałem w internecie i znalazłem stronę http://budpartnerzy.pl/ , na której możesz znaleźć zarówno dobrego fachowca jak i ekipę budowlaną. Sam skorzystałem i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts