wiola_o 14.03.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam, Może będzie łatwiej znaleźć informacje w tym wątku:) ja osobiście polecam: MAR-KOP Oferuje usługi transportowe jak i roboty ziemne-pełen zakres, kopanie fundamentów, szamb, wykopy, wykonuje dojazdy do posesji (podjazdy) Tanio, szybko, solidnie, sporządzają wyceny. Kontakt: 601-381-678 Pozdrawiam i czekam na wpisy innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 18.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam, Może będzie łatwiej znaleźć informacje w tym wątku:) ja osobiście polecam: MAR-KOP Oferuje usługi transportowe jak i roboty ziemne-pełen zakres, kopanie fundamentów, szamb, wykopy, wykonuje dojazdy do posesji (podjazdy) Tanio, szybko, solidnie, sporządzają wyceny. Kontakt: 601-381-678 Pozdrawiam i czekam na wpisy innych Ja też polecam tą firmę - współpracuję z nią na terenie wawy i Piaseczna (solidni choć nie tani) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agruus 14.04.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ojj temat dla mnie szukamy właśnie kogos kto nam dom wybuduje pod Tarczynem, wieć czekam i proszę o propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profihouse 17.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Posiadamy wolne terminy na budowę od czerwca 2011. Budujemy stany surowe, deweloperskie, lub pod klucz. Służymy pomocą również na etapie zakupu projektu i jego adaptacji, czy uzyskania finansowania. Proponujemy atrakcyjne ceny. Wstępnie koszt budowy zawierający robociznę, materiały, nadzór Kierownika, zaplecze socjalne i magazynowe, obsługę geodezyjną dla: - stanu surowego zamkniętego - 958 zł/m2 + VAT- stanu deweloperskiego - 2 161 zł brutto/m2 + VAT- stanu pod klucz z odbiorami - 2 425 zł brutto/m2 + VATCeny do negocjacji po przedstawieniu szczegółowego projektu i uzgodnieniu rozwiązań projektowych, materiałów wykończeniowych, instalacji wewnętrznych. Nie budujemy bez faktur dlatego jeśli myślisz o oszczędzaniu w ten sposób to raczej sobie oszczędź kontakt z nami. Stawiamy na wysoką jakość realizacji. Podstawą do roszczeń gwarancyjnych mogą być jedynie dokumenty potwierdzające wykonanie umowy. Nie wierz w to, że ktoś udziela gwarancji pisemnej jedynie na podstawie podpisanej umowy. Skoro umowa została podpisana, a nie zostały wystawione żadne dokumenty potwierdzające sprzedaż wykonanych prac, oznacza to że zlecenie nie zostało wykonane, a więc nie ma mowy o gwarancjach. Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o nas, referencjami, galerią zakończonych i bieżących realizacji na naszej stronie http://www.profihouse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agruus 20.04.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 wydaje mi się że to dużo... ale jesteście firmą, a ja mam porównanie jedynie do systemu gospodarczego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 22.04.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Mogę polecić firmę Jadar z ul. Dworcowej w Piasecznie - sprzedaż i układanie kostki. Za to przestrzegam przed firmą budowlaną "BREJ" z Henrykowa ( na granicy z Runowem) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 12.06.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam .Od 2 lipca otwieramy salon z podłogami w Lesznowoli ul. Słoneczna 242Rozszerzamy ofertę o : rolety , karnisze , sztukaterię a także tapety .W naszej ofercie znajdą państwo Panele laminowane , panele drewniane , parkiety gotowe , wykładziny dywanowe oraz wszystkie niezbędne akcesoria do zamontowania podłogi . Oferujemy Państwu usługę montażu podłóg zakupionych u nas z 8% Vat .W dniu otwarcia dodatkowe rabaty na podłogi - do 10 % Zapraszamy Floor 4Uhttp://www.pokrycia-podlogowe.pltel. 795 405 545 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaboo 13.10.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A ja polecam firmę Arkada Budownictwo, na mojej budowie trwają prace deweloperskie, nie mam zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 06.03.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Szukam firmy wykonującej elewacje. Czy możecie mi kogoś polecić sprawdzonego z naszej okolicy? Proszę o pomoc, bo już całkiem wypadłam "z obiegu" . Chce odnowić dom na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 01.06.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A ja polecam firmę DACHMAX z Tarczyna (tuż przed wylotem na 7 po lewej). Zrobili mi kompleksowo dach (bez więźby). Baaaardzo dobrze mi się z nimi współpracowało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 28.08.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 polecić mogę firmę ABCdomek.pl tel 881 436 036. Budują domy komplekowo. Ludzie z pasja. bardzo pomagają, doradzają. Dbaja o interes klienta. naprawde godni polecenia jak rzadko kto. A czy mi ktos poleci sprawdzonego wykonawce do trepów drewnianych na schody i balustrady drewno z połaczeniu z metalem? Byłabym bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pimi04 20.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witam serdecznie Poszukuję projektanta oraz wykonawcy do przesunięcia słupa linii napowietrznej nN 0,4 kV (tzw. usunięcie kolizji). Posiadam już warunki i przyjazną duszę w PGE prowadzącą moją sprawę. Robota w okolicach Piaseczna. Serdecznie proszę o namiary. Zalezy mi na czasie. Kontak na priv lub [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.luz 20.02.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A ja polecam firmę ROSŁAN Dom tel.605 310 478. Budowała mi dom w 2012 w Złotokłosie. Tanio i solidnie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 23.02.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam, chcę budować bliźniaka ze znajomymi w Nowej Iwicznej. Czy ktoś miał przyjemność współpracy przy budowie z wykonawcą, który nazywa się Strzałkowski ? Budował m.in. w Mysiadle (ul. Słowicza x Zakręt). Ew. doradźcie jakąś ekipę / firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 24.02.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam, chcę budować bliźniaka ze znajomymi w Nowej Iwicznej. Czy ktoś miał przyjemność współpracy przy budowie z wykonawcą, który nazywa się Strzałkowski ? Budował m.in. w Mysiadle (ul. Słowicza x Zakręt). Ew. doradźcie jakąś ekipę / firmę. na moja odpowiedzialność zadzwoń do Pawła Bernackiego 501139987 buduje domy od podstaw,robi wszystko .współpracuje z nim już lata całe i z ręką na sercu mogę Ci go POLECIC.powołaj sie na Artura od posadzek.przerabiałem w swojej karierze chyba setki fachowców i mam tylko kilka osób godnych polecenia.powiem,że i ceny ma bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narwik 24.03.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam, proszę o informację na temat firmy Rosłan Dariusz Rosłaniec adresy na ich stronach: Piaseczno / Warszawa, Zastanawiamy się nad rozpoczęciem budowy domu w Warszawie, oferta firmy rosłan jest dobra (niedroga). Nie ma w necie zbty wiele opinni o nich, ani pozytywnych ani negatywnych..... Jezeli ktoś budował z tą firmą proszę o napisanie kilku zdań. Czy są wiarygoni? czy ktoś z nimi budował? Jakie doświadczenia? Będę wdzięczny za info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maljur 21.09.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 polecić mogę firmę ABCdomek.pl tel 881 436 036. Budują domy komplekowo. Ludzie z pasja. bardzo pomagają, doradzają. Dbaja o interes klienta. naprawde godni polecenia jak rzadko kto. A czy mi ktos poleci sprawdzonego wykonawce do trepów drewnianych na schody i balustrady drewno z połaczeniu z metalem? Byłabym bardzo wdzięczna Justka, a jak abcdomek wypadł cenowo? Dostałam od nich wycenę i nietstey wydaje mi się drogo. Czy możemy jakoś pogadać na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Pietrusinski 18.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Z czystym sercem polecam firmę pana Arkadiusza Frątczaka. Parę lat temu kończyli budowę mojego domu, a teraz własnie kończą budowę garażu. Pan Arkadiusz zajmuje się również projektowaniem domów, więc można zawsze liczyć na to, że dobrze doradzi. Telefon: 501-170-724, strona WWW: http://plus.google.com/108259452809654088633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacamatik 04.01.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam. W kwietniu lub maju planujemy rozpocząć budowę domu w Nowej Woli koło Lesznowoli. Macie może namiary na solidną firmę , która by podjęła się budowy od podstaw . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.01.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam. W kwietniu lub maju planujemy rozpocząć budowę domu w Nowej Woli koło Lesznowoli. Macie może namiary na solidną firmę , która by podjęła się budowy od podstaw . Pozdrawiam Zadzwoń do mojego kolegi. Solidny człowiek. 601 815 765 Zbyszek Hołda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts