siwulek12 26.03.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 witam jestem nowa no forum mam wąską działkę i ciężko było znaleźć projekt.Po wielkich trudach udało się znaleźć projekt zbliżony do naszych upodobań. jest to właśnie jamnik II nie znalazłam forum na temat tego projektu a chciałabym się dowiedzieć jak wam idzie i co zmieniliście w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwulek12 19.02.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Wybudowaliśmy ..... Jamnika II jesteśmy bardzo zadowoleni, było kilka zmian brak ścianek w salonie, co spowodowało że salon z jadalnią mają otwartą przestrzeń 50 m2 oraz przesunięcie okna środkowego do ściany nośnej..... brak schodów w salonie( przenieśliśmy je do gospodarczego) super sprawa i robi wrażenie ..... w sypialni okna zrobiliśmy balkonowe narożne też pomysł na 6 jak by ktoś miał pytania zapraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts