Symbol 19.01.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witajcie, Poszukujemy komaprkowego w okolicach Długołęki, który zrobiłby nam wykopki humusu i piasku z działki do zasypki fundamentów. Czy ktoś mógłby polecić? Symbolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki8l 23.01.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam,Polecam dekarzy ze Środy Śląskiej, firmę Dachbud Krystian Kowalik.Świetnie poradzili sobie z płaską dachówką Koramic Actua 10! Zapraszam do mojego dziennika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 29.01.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 A ja polecam wszystkim by biorąc ekipę od SSO czy inne generalne wykonastwo poprosić zaświadczenie o niezaleganiu z podatkami, zusami - własnie dostałam wezwanie z US by wszystkie naleznosci jesli jakies jeszcze mam wobec firmy co nam SSO (niestety) robiła kierować na konto urzędu bo nasz były wykonawca ma długi juz od 2010 roku.. Moze mając te wiedze bym się dwa razy zastanowiła czy ktoś kto jest nierzetelny wobec tzw. Skarbu Państwa bedzie rzetelny wobec mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celulit 13.02.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Moi Mili Czy możecie mi polecić kafelkarzy którzy mają doświadczenie w kładzeniu kafli na wylewkach anhydrytowych [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astonka 18.02.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam szukam kogoś kto w okolicach Wrocławia/Oławy zajmuje się pompami ciepła? Czy możecie kogoś polecić ? Z góry dziękuję.Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.02.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Astonka - ja polecam firmę, która u mnie instalowała pompę ciepła - kolektorowo.pl (nazwa myląca, ale pompa chodzi, jak ta lala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astonka 24.02.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Tatarak bardzo dziękuję za namiary . A jaką pompę masz powietrzną czy gruntową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astonka 24.02.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Tatarak nie odpowiadaj właśnie czytam Twój imponujący dziennik. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 27.02.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Miałam zapytania na PW o mój blat z kamienia wiec wpisze tutaj -BARDZO POLECAM firmę Kamieniarstwo Gromiec http://www.gromiec.pl robili mi brodzik pod prysznic i blat do kuchni.Mają super maszynę co mi wyfrezowała spadki w brodziku wiec woda mi nie stoi,a sama obróbka jest taka że wbrew moim obawom wcale nie jest śliski. Ja w każdym razie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk46 05.03.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Drodzy FurmanowiczeTemat wymaga odświeżenia. Dawno nikt nie podejmował tematu a bez aktualizacji nie mamy odniesienia co do firm działających w naszym obrebie.Prosze w zwiazku z tym o swoje doswiadczenia z wykonawcami kontakty i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki8l 12.03.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam szukam kogoś kto w okolicach Wrocławia/Oławy zajmuje się pompami ciepła? Czy możecie kogoś polecić ? Z góry dziękuję. Iwona Witam, Polecam firmę Andre-Tech z Cesarzowic (aktualnie przenoszą siedzibę do Środy Śląskiej). Mają bardzo dużo instalacji w Środzie Śląskiej i okolicy, można bez problemu się umówić i obejrzeć. Ja również z nimi nawiązałem współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 19.03.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 DRENAŻ, ROBOTY ZIEMNE itp. - polecam firmę Piotr Pelc tel. 605 378 988 Robili mi drenaż wokół domu z odprowadzeniem deszczówki do studni chłonnej,robili też niwelację terenu oraz podłoze pod kostkę (kostke betonową też robią ale ja chce granit) Ponieważ przy drenażu nie miałam dostatecznej ilosci ziemi to mi obiecali ze niwelację mi dokończą jak nawiozę sobie ziemi, i że zrobia to w cenie - i faktycznie dziś tak jak było umówione pan Piotr przyjechał i dokończył wyrównanie terenu. Roboty było moze na godzinę, ale to pokazuje jaki jest słowny, że mu się chciało przyjechać specjalnie tylko po to. Bardzo miłe to było. Także Pitra Pelca polecam jak słownego i terminowego, a i drenaż działa jak narazie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencio 23.03.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam,ja budowałem szkielet z firmą Domek z Ostrowa, wiec informacje dla większości mało przydatne. Natomiast polecam ekipę od sieci wod-kan oraz przyłączy Hydro-Tap. Wykonywali dla mnie 300m sieci wodociągowej fi 250/125 oraz 150m kanalizacyjnej fi 200. Polecam. Mogę z czystym sumieniem polecić też architektów wnętrz (Ars-In) - najlepsze co nam się mogło przydarzyć. Polecam również wykończeniówkę Śliwakowski - tel. 600 223 586 lub 531 710 27, są z wołowa. Mieliśmy wymagające wnętrza, ale dali radę. Cenowo też ok, jak na wrocławskie warunki. Tarasy drewniane - Duda Deck. Miałem obawy, ale niepotrzebnie. Tarasy super, pełen profesjonalizm, a sprzęt, że głowa mała. Szukam kogoś, kto zrobi mi nowoczesne ogrodzenie. Przęsła już sobie znalazłem, ale z wykonawcami słabo. Tak jak ktoś już pisał, albo same przęsła albo murują. A ja chciałbym całościowo zlecić temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 26.03.2014 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ekipy które ja mogę polecić: Wschodnia strona Wrocławia - Architekt: p. Piotr 501 127 310 Człowiek mistrzostwo świata. Z takimi ludźmi aż się chce rozmawiać i współpracować. Ja miałem własny projekt w głowie. - Budowa Stan surowy zamknięty, elewacja, ocieplenie: p. Tolek (Kola) - 665 383 255 Miałem szczęście, że trafiłem na Kolę. Solidność, uczciwość, pomysłowość, pracowitość i wiele innych pozytywów. - Okna, Drzwi: Pro Dom p. Jan - 604 715 779 Szybko sprawnie i w porównaniu do innych w dobrej cenie. Dokładna i porządna robota - Przyłącze wod-kan: p. Paweł: 663 571 704 Szybko i kompleksowy. - Instalacje: p. Adam Radaszkiewicz - 602 253 166 Kawał dobrej roboty. Solidnie i bezobsługowo. Duża dbałość o relacje z klientem w jednym z trudniejszych dla klienta obszarów. - Alarm: Solid Wykonawca. Pan Rafał W. Szczególnie polecam. - Posadzki: p. Krzysztof - 603 999 779 Totalnie bezobsługowo szybko i porządnie - Tynki: p. Tomasz 696 592 484 Fajnie, choć jak wyschły tynki to odrobinę trzeba było przetrzeć drobiazgi. Najlepiej chyba się od razu umówić na to i można ekipę brać. - Brama garaż, Parapety: AM-Wroclaw 607 783 178 Szybko i najtaniej - Elektryka: p. Janek 694 229 357 Rewelacja! Choć pierwsze wrażenie strasznie mylące Dusza człowiek. - Kominek: p. Mariusz 664 948 525 Obsługa na najwyższym poziomie. Z własnej głupoty a właściwie z powodu, że nie uchroniono mnie przed głupotą i nie zaproponowano czegoś innego nie polecam ekipy od Szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencio 28.03.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Czy ktoś zna i może napisać opinie o Panu Grzegorzu Sawczuku (Architektura Ogrodowa). Ma mi robić ogrodzenie a nigdzie nie znajduję żadnych informacji o nim. Pierwsze wrażenie całkiem ok. Chociaż na wizję nowoczesnego ogrodzenia się skrzywił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4rcin 01.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Budowa na południu. - klimatyzacja - Cymex. cymex.pl Są fantastyczni. 601 733 033. Nie są najtańsi (czego zresztą nie ukrywają), ale standard obsługi jest bardzo, bardzo wysoki. Ścisła czołówka na mojej budowie. Robią zdecydowanie więcej niż się spodziewałam Potwierdzam - robią baardzo czysto (zakładali klime w zamieszkanym domu), na podłogach porozkładali sobie folie bombelkową, na schody stretch'a. Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim Ze wszystkich ekip u mnie miejsce pierwsze razem z ekipą od podłóg i drzwi, czyli: - Nowex - Legnicka przy Petrze/Kauflandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astonka 02.04.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam ja mam gotowy SSZ. Przez budowę nie przewinęło się wiele ekip , ale śmiało mogę polecić : - ekipa budowlana szybko, fachowo razem z materiałem w bardzo dobrej cenie p. Adam tel.602 383 892 - więźba i dach ( dachówka Brass Tegalit płaska ) pochwalony na forum to daję namiar na ekipę p. Robert tel.790779712 -okna drewniano-aluminiowe p. Artur tel 663 767 360 w kwietniu robię tynki cementowe , ogrzewanie podłogowe i wylewki więc jak będzie wszystko ok to polecę. Do tej pory bardzo zdenerwowała mnie hurtownia od dachówki , bo zrobiła jakiś przekręt z paletami. Pisałam w jakimś wątku na forum. Za palety zapłaciłam 45 zł za sztukę a było ich 20 sztuk.. To daje nam kwotę jakby nie było 900 zł . Na fakturze napisane było ,że palety do zwrotu do 90 dni. A oni mi mówią ,że palety mam sama zawieść do Opola( towar kupiony we Wrocławiu) i tam dostanę 25 zł za sztukę. Koszmar jakiś. Narobiłam rabanu - już chyba nie chcą o mnie słyszeć w tej hurtowni ( babsko kłóci się o jakieś śmieszne kwoty) . Mało tego , gdy kierowca dowiózł dwie palety dachówki( bo mi zabrakło ) pozbierał wszystkie palety Brassa , za które ja zapłaciłam . Znaczy ukradł z budowy na to wychodzi.Proszę zwracać uwagę na kwoty za palety . Wiem,wiem kwota niewielka ,ale to zawsze coś . No i chodzi o zasady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astonka 02.04.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam, Polecam firmę Andre-Tech z Cesarzowic (aktualnie przenoszą siedzibę do Środy Śląskiej). Mają bardzo dużo instalacji w Środzie Śląskiej i okolicy, można bez problemu się umówić i obejrzeć. Ja również z nimi nawiązałem współpracę. Bardzo dziękuję za namiary . Już wysłałam zapytanie. Czekam na wycenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy122 13.04.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 A ja poszukuje dobrych dekarzy/cieśli do wykonania dachu dwuspadowego z dachówki. Możecie coś polecić w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celulit 21.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 - Tynki: p. Tomasz 696 592 484 Fajnie, choć jak wyschły tynki to odrobinę trzeba było przetrzeć drobiazgi. Najlepiej chyba się od razu umówić na to i można ekipę brać. A ja p.Tomka nie polecam Tynki cement/wap - słabo wykończone okna, zbiegi ścian i sufitu zaokrąglone, bardzo dużo poprawek, niechlujnie możliwe że miałem pecha i trafiłem na kiepską ekipę (bo u p. Tomka pracują trzy ekipy ) Natomiast słowność 100 % (umówienie na poprawki ) Cena też rozsądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts