AgnieszkaMaszner 31.05.2011 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam, mam pytanie dotyczace wanien wolnostojacych, czy ktos z Was mial z nimi do czynienia? Jesli tak ktore firmy sa warte polecenia i gdzie ewentualnie mozna obejzec takie wanny w Poznaniu lub okolicach. Dodam ze poszukuje wanny do 4000zl - 4500zl z obudowa i bateria. Widzialem cos takiego w ofercie firmy Sanplast - Freeline WOW-kpl/ER, podoba mi sie tylko mam problem z kolei z dobraniem pozostalej ceramiki (toaleta, bidet, umywalka) gdyz sanplast tego nie robi. Wiem ze raczej nie powinno sie tego mieszac. Prosze o wasza opinie i ewentualne uwagi. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 10.06.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witaj Agnieszko Wprawdzie nie potrafię Ci odpowiedzieć na pytanie, ale zapraszam Cię do wpisywania w wątku "Poznań i okolice 2010". Z tego co mi wiadomo, to nowe wątki w grupie "Poznań i okolice 2010" nie są zauważane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts