Kukson 31.05.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam, Czy mozecie sie podzielic jakie są koszty w naszym regionie za wykonanie przylaczenia wodnego (bez kanalizacji).. Wiem , ze bede musial pociagnać rurę na wlasny koszt na 30 m wzdluz ulicy jako przedluzenie sieci(to bedzie pierwsza czesc), a nastepnie wykonac przylacze do mojej dzialki (jakies 15 m) . Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 21.07.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Nie wiem dokładnie ale słyszałem że koło 5k może to być. Ja stawiam pod Konstantynowem a za przyłącze zapłaciłem 3300 z przeciskiem pod drogą. gdzie się zaopatrujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sombrero 22.06.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam, Chcialbym skorzystać z Waszego doświadczenia. Też buduję wodociąg + przyłącza w Konstantynowie Ł. Czy macie namiary na jakieś tanie prywatne firmy które to wykonują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts