Ewus1719503518 23.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Mea, na razie tylko będę sadzić iglaki, barwinek zapieprza, że tak powiem, boję się , że go nie opanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No, tym bardziej, że Teściowa Mei jakoś wyjątkową rękę do tych roślin ma i jej rośliny normalnie jakieś wzorcowe i wyjątkowo ekspansywne mogą być. Mea, to poszukam niebieskiej azali, ewentualnie fioletowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 23.09.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ewa a ty masz zapotrzebowanie na barwinek i bluszcze ?? bo jak chcesz to służę swoimi Masz jakies bluszcze ?? Ja chce bluszczeeee Potrzebuje duuuuuzo PS. Koparka jest juz u mnie !! Ten weekend niestety jeszcze odpada bo sie wajcha od lemiesza urwala i trzeba naprawic, pozatym czeka ja gruntowne czyszczenie bo po trzech miesiacach na marcelu w kazdym zakamarku jest CZARNO! Jakbym mial piec to bym pol zimy na tym koksie chyba obstal Pisalas ze od kiedy do kiedy jestes uziemiona ? Kopara od poniedzialku musi jechac na orlika ale to dopiero jutro bede wiedzial na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.09.2011 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Adaś, ja też koniecznie chcę też przy tym być. Nadzór musi być. Więc dajcie mi wcześniej znać, Mea ma mój telefon. A bluszcze i barwinki od Mei ( a właściwie jej Teściowej ) bierz w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.09.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 szynka ja od srody ide do szpitala ... dzis jestem jeszcze pod warszawa i z uwagi na ilosc promili we krwi ruszymy stad dopiero jutro rano ... wiec jakie masz propozycje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Mea, proszę Cię o sadzoneczki tego różowego barwinka... po nocach mi się śni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.10.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Mea, proszę Cię o sadzoneczki tego różowego barwinka... po nocach mi się śni. Aga - w srode bedziemy robic z ta skarpa u Mei Bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Adaś, postaram się być. Co prawda z trzęsawką nerwową bo w czwartek mam rozwodzik... ale będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.10.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 na barwinki i inne bluszcze umowimy sie na spokojnie narazie pogoda dopisuje choc jest ziiiiimnooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.03.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ma ktos pojecie gdzie i za ile mozna kupic dobra trawke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.03.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ma ktos pojecie gdzie i za ile mozna kupic dobra trawke ?? Nawet jak ktos wie to na pewno publicznie nie powie. To jest KARALNE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.03.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Aga nr 1 - gdzie sie podziewasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts