gospodarz 02.08.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Znacie może jakąś firmę z okolicy, która odbierałaby odpady styropianowe? Mam kilka worków czystych ścinek z ocieplania budynku. Firmy, które znalazłem do tej pory mają nie po drodze do Ruśca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 24.10.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Znacie może jakąś firmę z okolicy, która odbierałaby odpady styropianowe? Mam kilka worków czystych ścinek z ocieplania budynku. Firmy, które znalazłem do tej pory mają nie po drodze do Ruśca. O to bardzo dobre pytanie !! Też mam tego trochę i chętnie bym to oddał !! Może jednak ktoś ma takie namiary i się nimi podzieli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BCS 06.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 My robimy elewacje mamy tego nie worki tylko całe busy- nikt się nie interesuje, a niby surowiec drogi, do powtórnego spienienia się nie nadaje, ale po rozdrobnieniu i sklejeniu jakieś opakowania lub wypełniacze ...ale po co ropa jeszcze jest za tania, można marnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 09.11.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 zawsze można go rozpuśćić w rozpuszczalniku, a powstałą mase przechowywać w słoikuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AzBlonia 29.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 odpady styropianowe można oddać do utylizacji. My oddajemy do MZo w Pruszkowie. Kosztuje to grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 29.06.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 odpady styropianowe można oddać do utylizacji. My oddajemy do MZo w Pruszkowie. Kosztuje to grosze czy możesz napisać gdzie dokładnie te odpady oddawaliście? Na stronie MZo w Pruszkowie nic na ten temat nie ma. Jeśli ktoś coś na ten temat więcej wie, to proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts