maestroo 27.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Czy są wsród Państwa osoby z a d o w o l o n e z prac wykończeniowych Waszej ł a z i e n k i ? Czy ktoś może polecic odpowiedzialną, solidną ekipę, która weźmie odpowiedzialność za wykonanie/uszczelnienie brodzika z płytek (odplyw liniowy) i da na tą usługę g w a r a n c j ę ? Szukam ekipy, która wie jak uszczelnić brodzik od A do Z. Łazienka jest mała 5mkw, usytuowana w bloku w Łodzi na 2p. Projekt jest przygotowany przez architekta. Będę wdzięczny za informacje. Proszę podać tel, ja oddzwonie lub napisac maila. Pozdrawiam, Michał - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal291 06.11.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jeżeli jeszcze aktualne to Grzegorz Światłowski - super glazurnik z Łodzi, zna się na technologii. Ja jestem z Brzezin - u mnie 2 łazienki robił i w jednej odpływ liniowy. Człowiek super dokładny z zamiłowaniem do swojej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 02.12.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Możesz podać na priw telefon do p. Grzegorza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 02.04.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Czy są wsród Państwa osoby z a d o w o l o n e z prac wykończeniowych Waszej ł a z i e n k i ? Czy ktoś może polecic odpowiedzialną, solidną ekipę, która weźmie odpowiedzialność za wykonanie/uszczelnienie brodzika z płytek (odplyw liniowy) i da na tą usługę g w a r a n c j ę ? Szukam ekipy, która wie jak uszczelnić brodzik od A do Z. Łazienka jest mała 5mkw, usytuowana w bloku w Łodzi na 2p. Projekt jest przygotowany przez architekta. Będę wdzięczny za informacje. Proszę podać tel, ja oddzwonie lub napisac maila. Pozdrawiam, Michał - [email protected] Płytkarz łódz Mariusz 501-953-077 solidna firma - powiedz że numer masz od Łukasza od posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts