Karolina_i_Krzysiek 29.08.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam, Pewnie temat był już poruszany w wątku ogólnym, ale przekopać się przez 1001 stron nie jest łatwo... Możecie polecić hurtownie z materiałami - gdzie dają dobre upusty, gdzie w porządku obsługa. Będziemy się budować w Różynach. Czekam na wasze opinie. Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitkamala 27.02.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam myślę, że mogę Wam polecić hurtownie Twój Dom z Lublewa, my w zasadzie wszystko od nich braliśmy i było ok nigdy żadnego problemu, bardzo uprzejmi, dostaliśmy też do nich namiar z polecenia. Korzystaliśmy też chwilowo z hurtowni Krupier w Straszynie jednak odradzam, jak dla mnie buraki i nigdy nie mają kasy na miejscu, żeby oddać jak coś ci wiszą, np odwieźliśmy im palety po bloczkach to trzeba było się z nimi umawiać żeby odzyskac 400zł bo nie mieli pieniędzy :/ jak dla mnie to śmieszne żeby hurtownia budowlana nie miala takich groszy do wydania od ręki, bo uważam, że w przypadku hurtowni budowlanej taką kwotę można nazwać groszami przy tym jakie ilości materiałów się tam kupuje. Poza tym kaucję za palety policzyli nam 16zł/ szt. a jak przyszło do oddania pieniędzy to wmawiali, że było liczone po 15zł/ szt. ale twierdzą ogólnie, że są bardzo uczciwi i zależy im na klientach Ja osobiście na prawdę odradzam, poza tym ogólna ich postawa i zachowanie w stosunku do klienta nieciekawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goska87 02.08.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam, taniej wychodzi jeśli weźmiesz wykonawców z materiałem ja tak robiłam. Dokładnie wyglądało to w ten sposób że obleciałam hurtownie zobaczyłem co ile kosztuje, mówiłam o tym wykonawcom a oni i tak zorganizował to taniej lub w tej samej cenie? przynajmniej nie miałam problemu z paletami:no: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krissss 24.12.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Witam,Z hurtowni w trójmieście mogę polecić: Bat z pruszcza - duży wybór, dobre doradztwo ( szczególnie pan od kominów i pan od dachów ) jednak ceny niezbyt niskie- można się trochę potargowaćPOLBET Piotr Połomski - producent bloczków; oprócz bloczków sprzedają też pustaki, cement, papę, styropian itp. Ceny mieli zawsze dużo lepsze niż w Prestolu. - żałuję że nie współpracowałem z nimi od początku budowy. Prestol - niespecjalnie polecamBroker straszyn - ceny wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinn 05.08.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wotam. Kogo możecie polecić odnosnienstali i bloczkow fundamentowych? powoli muszę zabierać sie do szukania materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkogd 10.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jak przegladam rózne fora to mam wrazenie że w Trójmiescie nikt nie buduje, a jak budują to po cichu a materiały kupują i biora firmy wykonawcze ze Śląska lub z Wrocławia. Nikt się nie wypowiada i nie pomaga innym, ludzie !!!!! bądzcie bardziej życzliwi. Podzielcie sie informacjami gdzie kupujecie i z jaką hurtownią się mozna dogadać. A bez tych wiadomości dom wTrójmieście buduje sie o 10-20% wiecej niż na południu, Czyżby u nas buduja sami bogacze. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 11.10.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jak przegladam rózne fora to mam wrazenie że w Trójmiescie nikt nie buduje, a jak budują to po cichu a materiały kupują i biora firmy wykonawcze ze Śląska lub z Wrocławia. Nikt się nie wypowiada i nie pomaga innym, ludzie !!!!! bądzcie bardziej życzliwi. Podzielcie sie informacjami gdzie kupujecie i z jaką hurtownią się mozna dogadać. A bez tych wiadomości dom wTrójmieście buduje sie o 10-20% wiecej niż na południu, Czyżby u nas buduja sami bogacze. !!! Być może teraz większa grupa inwestorów podpisuje umowy ryczałtowe. Ja do tej pory korzystałam z 5 różnych firm na poszczególne etapy i zawsze to po stronie firmy był zakup i dowóz materiałów. Teraz jestem na etapie ocieplenia poddasza. Po negocjacjach ceny na wełnę w hurtowniach i tak firma podwykonawcza zaproponowała mi niższą cenę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlesz 16.06.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 WitamPonieważ lada chwila zaczynam budowę temat dotyczący zakupu materiałów budowlanych bardzo mnie interesuje.Proszę o osoby które kupowały materiały w tym roku z okolic Gdyni o informacje.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.11.2014 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam Ponieważ lada chwila zaczynam budowę temat dotyczący zakupu materiałów budowlanych bardzo mnie interesuje. Proszę o osoby które kupowały materiały w tym roku z okolic Gdyni o informacje. Z góry dziękuję Nie wszystko - ale termoizolacje, hydroizolacje i elewacje z wykonaniem - zapraszam Znajdziesz mnie na forum ogolnym razem z opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts