Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

fachowcy

andrzej198

Recommended Posts

• 1 year później...

witam moge polecic firme pana Przemka z czystym sumieniem .Ekipa okazała się kompetentna solidna i uczciwa, na budowie nie było Alkoholu!. Zakres prac, koszty i termin realizacji zostały ustalone na samym począntku budowy. W czasie budowy Pan Przemek zajmował się również zapewnieniem wszelkich ,materiałów w korzystnych dla nas cenach.Firma godna polecenia,pozdrawiam

tel kontaktowy do pana przemka 783280721

• 3 weeks później...
Andrzej198, jaki zakres prac wykonywała u Ciebie polecana ekipa p. Przemka?

Na jakim etapie budowy teraz jesteś?

witam wykonywałała cały stan surowy otwarty,jestem teraz na etapie instalaci,jescze u mnie bendą robic tynki.pozdrawiam

Andrzej, prawdę mówiąc myślę, że na tym forum robisz niedźwiedzią przysługę ekipie p. Przemka Stasiaka. Sam post brzmi jak autoreklama, a dodatkowo piszesz, że jesteś już na etapie stanu surowego otwartego, a pierwsze 4 Twoje wpisy na FM, to reklama tej samej ekipy:

- pierwsze trzy posty są o tej samej treści i pojawiły się 17-03-2013 w temacie fachowcy, Grupa Sieradzka i SprawdzeniSolidni Wykonawcy - Bocianki 2013

- czwarty wpis o treści:

witam moge polecic ekipe pana Stasiaka ,budowali u mnie szczeże polecam,bardzo ucziwa ekipa doradza ,pomoga,tel 783280721
został zamieszczony 22-03-2013 na Grupie Łódzkiej - polecane usługi i produkty

Wszyscy starzy użytkownicy FM wiedzą, że z tego typu poleceń nie korzysta się, natomiast wszystkich zaczynających swoją przygodę z budową domu przestrzegam przed wiązaniem się z jakąkolwiek ekipą tylko na podstawie tego i podobnych mu wpisów.

O konsekwencjach pochopnego zawierania umowy możecie poczytać choćby w ostatnio zamieszczonym poście atsyruta (z dnia 09-04-2013) o tynkach wewnętrznych

Andrzej, prawdę mówiąc myślę, że na tym forum robisz niedźwiedzią przysługę ekipie p. Przemka Stasiaka. Sam post brzmi jak autoreklama, a dodatkowo piszesz, że jesteś już na etapie stanu surowego otwartego, a pierwsze 4 Twoje wpisy na FM, to reklama tej samej ekipy:

- pierwsze trzy posty są o tej samej treści i pojawiły się 17-03-2013 w temacie fachowcy, Grupa Sieradzka i SprawdzeniSolidni Wykonawcy - Bocianki 2013

- czwarty wpis o treści: został zamieszczony 22-03-2013 na Grupie Łódzkiej - polecane usługi i produkty

Wszyscy starzy użytkownicy FM wiedzą, że z tego typu poleceń nie korzysta się, natomiast wszystkich zaczynających swoją przygodę z budową domu przestrzegam przed wiązaniem się z jakąkolwiek ekipą tylko na podstawie tego i podobnych mu wpisów.

O konsekwencjach pochopnego zawierania umowy możecie poczytać choćby w ostatnio zamieszczonym poście atsyruta (z dnia 09-04-2013) o tynkach wewnętrznych

witam jesli ktos ma jakiekolwiek wontpliwosci to zapraszam do siebie na budowe niech kazdy sam oceni.Miałem tą firme z polecenia i nie żałuje.