defilipo 13.01.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Coś tu cisza, czyżby nikt nie budował i nie interesował się tym projektem? ja jestem na etapie poszukiwania projektu i jesli jest ktos kto podzieliłby się swoimi spostrzeżeniami na temat tego projektu to bede bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika10 18.01.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Coś tu cisza, czyżby nikt nie budował i nie interesował się tym projektem? ja jestem na etapie poszukiwania projektu i jesli jest ktos kto podzieliłby się swoimi spostrzeżeniami na temat tego projektu to bede bardzo wdzięczna. witam, cisza pozorna, jesteśmy na forum bw46 "my budujemy":no:my budujemy bw46 bez zmian z tą budową to trochę przesadziłam ale w tym tygodniu dostałam pozwolenie na budowę zapraszam na portal społecznościowy my budujemy to będziemy na bieżąco pisać bo ja tu mało zaglądam:bye: POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts