asia.w 19.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Moi drodzy sąsiedzi. Z uwagi na fakt, ze dawno sie nie widzieliśmy f2f oraz ze Przybylo nam kilku nowych sąsiadów, z którymi bardzo chętnie sie zapoznamy, moze przyszedł czas spotkanie? Pora letnia sprzyja, proponuje wykorzystać aure i spotkać sie na przykład na kontenerach. (Lub w innym miejscu, typu ogródki na rynku) Jedynie fajńie, by spotkanie było raczej w tygodńiu, np. W czwartek, bo weekendy bywają zajęte letnia pora. Co Wy na to? Czy są tacy, którym odpowiada data 27/06? Tuż przed odbiorem (sic!!!) Jeśli chodzi o nas, to spoko jesteśmy za spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertos1 19.06.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jeśli chodzi o nas, to spoko jesteśmy za spotkaniem Hej, ja/my oczywiście też chętnie się dołączamy, tylko ja niestety od 27.06. do 01.07 i potem od 04.07. do 09.07 jestem na wyjazdach służbowych... Oczywiście jeśli termin pasuje pozostałym Sąsiadom, to nie blokuję i jakoś przeżyję niemożność udziału w czwartek 27.06. A może środa 26.07 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_3 26.06.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Hey,ja również jestem w rozjazdach między 26-28.06 :/ i niestety nie dam rady pojawić się w zaproponowanym terminie.A może jakoś grillka w któryś weekend wieczorkiem byśmy zrobili?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela83 27.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam Was:) Co by tu napisac... hmmm jak słysze firma TRUST to dostaje nerwicy...miałam dostać dom na marzec 2012. dach przecieka juz 2 raz, w metrach dom tez mi sie nie zgadza....a architekt jest jakos mało kompetentna skoro mam rynne w łazience i inne jej "kwiatki" , załoga trust jak zwykle w relacjach optymistyczna... na odpowiedzi na pisma które skladam czekam miesiacami... RELACJE KUPUJACY A SPRZEDAJACY = ZERO nie polecam tej firmy. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela83 27.06.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam Was:) Co by tu napisac... hmmm jak słysze firma TRUST to dostaje nerwicy...miałam dostać dom na marzec 2012. dach przecieka juz 2 raz, w metrach dom tez mi sie nie zgadza....a architekt jest jakos mało kompetentna skoro mam rynne w łazience i inne jej "kwiatki" , załoga trust jak zwykle w relacjach optymistyczna... na odpowiedzi na pisma które skladam czekam miesiacami... RELACJE KUPUJACY A SPRZEDAJACY = ZERO nie polecam tej firmy. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DontTrust 07.07.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 lol ... http://www.lubczykowagora.pl/aktualnosc/61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.w 15.07.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Hej. Czy Wy także dostaliście informację z GEOPOZu odnośnie nadanych numerów na ul. Arnikowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asconic 15.07.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Hej. Czy Wy także dostaliście informację z GEOPOZu odnośnie nadanych numerów na ul. Arnikowej? No właśnie dziś otrzymałam i okazuje sie, ze jakoś nie po kolei???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 17.07.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 No właśnie dziś otrzymałam i okazuje sie, ze jakoś nie po kolei???? To jak idą? Dostaliście tą informację bo macie już akty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertos1 17.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 To jak idą? Dostaliście tą informację bo macie już akty? Kuba, ja pytałem w Truście i podobno nasz dom ma ogólnie numer 18 urzędowo i odpowiednio 18, 18A, 18B, 18C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asconic 17.07.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Kuba, ja pytałem w Truście i podobno nasz dom ma ogólnie numer 18 urzędowo i odpowiednio 18, 18A, 18B, 18C. A 17 jest 14:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachary1 17.07.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 ...a 4 to 9... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.w 19.07.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 jutro będziemy na LGII, mogę zrobić kserokopię tego dokumentu i Wam przekazać, bo są tam wypisane wszystkie domy naszego osiedla wg nr działek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariposa Libre 22.07.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 jutro będziemy na LGII, mogę zrobić kserokopię tego dokumentu i Wam przekazać, bo są tam wypisane wszystkie domy naszego osiedla wg nr działek... Hej Asiu, jeśli nie jest to problem to z ciekawości próznej chciałbym wiedzieć jaki adres będzie mieć budynek aktualnie oznaczony jako 8/4? Wiem już, że będzie to ul. Arnikowa nr? Dziękuję Arek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.w 22.07.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej Asiu, jeśli nie jest to problem to z ciekawości próznej chciałbym wiedzieć jaki adres będzie mieć budynek aktualnie oznaczony jako 8/4? Wiem już, że będzie to ul. Arnikowa nr? Dziękuję Arek [email protected] Ok, nie ma sprawy. Prześlę Ci skan tego dokumentu na maila, ponieważ numery budynków są nadane wg numerów działek (a nie wiem jaki Ty masz) Więc tak będzie najprościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_3 22.07.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witajcie,budynek nr 7 nadany ma numer 15, więc analogicznie 8 powinna być 16:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariposa Libre 22.07.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witajcie, budynek nr 7 nadany ma numer 15, więc analogicznie 8 powinna być 16:) Hej, ta analogia może być złudna i zwodnicza. Podobnie jak wizjonerstwo Trusta, ale w tym przypadku to GEOPOZ jest decydentem numeracji. Pokładam nadzieję, że jednak tam zamieszkamy i to pod numerem właściwie nadanym. A sąsiedzi z której ćwiartki, jesli mogę zapytać? Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 22.07.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej, ta analogia może być złudna i zwodnicza. Podobnie jak wizjonerstwo Trusta, ale w tym przypadku to GEOPOZ jest decydentem numeracji. Pokładam nadzieję, że jednak tam zamieszkamy i to pod numerem właściwie nadanym. A sąsiedzi z której ćwiartki, jesli mogę zapytać? Pozdrawiam Arek Z tego co widać to definitywnie wyrzucili wszystkie nieparzyste na jedną stronę Asia, ja również poproszę o mailika ze skanem (tak bez ciśnienia, przy okazji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 25.07.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witajcie, Ile cm ziemi nawozicie do naszych wielkich ogródków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariposa Libre 25.07.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witajcie, budynek nr 7 nadany ma numer 15, więc analogicznie 8 powinna być 16:) Dzię ki uprzejmości Asi wiem już, że nasza ćwiartka 8/4 ma wg GEOPOZ przyznanyn dumny numer: ul. Arnikowa 17C. Wzruszyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts