Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub zamknięty  ·  23 klubowiczów

Lubczykowa Góra II

LUBCZYKOWA GÓRA II w Poznaniu

kubawesol

Recommended Posts

Moi drodzy sąsiedzi.

Z uwagi na fakt, ze dawno sie nie widzieliśmy f2f oraz ze Przybylo nam kilku nowych sąsiadów, z którymi bardzo chętnie sie zapoznamy, moze przyszedł czas spotkanie? Pora letnia sprzyja, proponuje wykorzystać aure i spotkać sie na przykład na kontenerach. (Lub w innym miejscu, typu ogródki na rynku)

Jedynie fajńie, by spotkanie było raczej w tygodńiu, np. W czwartek, bo weekendy bywają zajęte letnia pora.

Co Wy na to? Czy są tacy, którym odpowiada data 27/06? Tuż przed odbiorem :) (sic!!!)

Jeśli chodzi o nas, to spoko :) jesteśmy za spotkaniem :)

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli chodzi o nas, to spoko :) jesteśmy za spotkaniem :)

Hej, ja/my oczywiście też chętnie się dołączamy, tylko ja niestety od 27.06. do 01.07 i potem od 04.07. do 09.07 jestem na wyjazdach służbowych... Oczywiście jeśli termin pasuje pozostałym Sąsiadom, to nie blokuję i jakoś przeżyję niemożność udziału w czwartek 27.06. :) A może środa 26.07 ??

Witam Was:)

Co by tu napisac... hmmm jak słysze firma TRUST to dostaje nerwicy...miałam dostać dom na marzec 2012. dach przecieka juz 2 raz, w metrach dom tez mi sie nie zgadza....a architekt jest jakos mało kompetentna skoro mam rynne w łazience i inne jej "kwiatki" , załoga trust jak zwykle w relacjach optymistyczna... na odpowiedzi na pisma które skladam czekam miesiacami... RELACJE KUPUJACY A SPRZEDAJACY = ZERO nie polecam tej firmy.

POZDRAWIAM

Witam Was:)

Co by tu napisac... hmmm jak słysze firma TRUST to dostaje nerwicy...miałam dostać dom na marzec 2012. dach przecieka juz 2 raz, w metrach dom tez mi sie nie zgadza....a architekt jest jakos mało kompetentna skoro mam rynne w łazience i inne jej "kwiatki" , załoga trust jak zwykle w relacjach optymistyczna... na odpowiedzi na pisma które skladam czekam miesiacami... RELACJE KUPUJACY A SPRZEDAJACY = ZERO nie polecam tej firmy.

POZDRAWIAM

• 2 weeks później...
jutro będziemy na LGII, mogę zrobić kserokopię tego dokumentu i Wam przekazać, bo są tam wypisane wszystkie domy naszego osiedla wg nr działek...

Hej Asiu,

jeśli nie jest to problem to z ciekawości próznej chciałbym wiedzieć jaki adres będzie mieć budynek aktualnie oznaczony jako 8/4? Wiem już, że będzie to ul. Arnikowa nr?

Dziękuję

Arek

[email protected]

Hej Asiu,

jeśli nie jest to problem to z ciekawości próznej chciałbym wiedzieć jaki adres będzie mieć budynek aktualnie oznaczony jako 8/4? Wiem już, że będzie to ul. Arnikowa nr?

Dziękuję

Arek

[email protected]

Ok, nie ma sprawy. Prześlę Ci skan tego dokumentu na maila, ponieważ numery budynków są nadane wg numerów działek (a nie wiem jaki Ty masz) ;) Więc tak będzie najprościej :)

Witajcie,

budynek nr 7 nadany ma numer 15, więc analogicznie 8 powinna być 16:)

Hej,

ta analogia może być złudna i zwodnicza. Podobnie jak wizjonerstwo Trusta, ale w tym przypadku to GEOPOZ jest decydentem numeracji. :D

Pokładam nadzieję, że jednak tam zamieszkamy i to pod numerem właściwie nadanym.

A sąsiedzi z której ćwiartki, jesli mogę zapytać?

Pozdrawiam

Arek

Hej,

ta analogia może być złudna i zwodnicza. Podobnie jak wizjonerstwo Trusta, ale w tym przypadku to GEOPOZ jest decydentem numeracji. :D

Pokładam nadzieję, że jednak tam zamieszkamy i to pod numerem właściwie nadanym.

A sąsiedzi z której ćwiartki, jesli mogę zapytać?

Pozdrawiam

Arek

Z tego co widać to definitywnie wyrzucili wszystkie nieparzyste na jedną stronę :)

Asia, ja również poproszę o mailika ze skanem (tak bez ciśnienia, przy okazji).