tonimaler 30.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Uprzejmie proszę wszystkich forumowiczów o pomoc. Potrzebne mi są ceny np. blachy ocynkowanej i jej montazu jako rynny i rury spustowe w 1972 r., ( ok45 mb rynny i ok. 12 mb rur spustowych o przekroju 150 mm), budowy instalacji węglowego centralnego ogrzewania w małym domku jednorodzinnym wraz z piecem węglowym 1.1(ok.80 m pow. użytk.), i kaloryferów w latach 1985 - 1987., oraz ceny wyposażenia łazienek z tego okresu(wanna, umywalka, muszla klozetowa, ), jak również ceny okien skrzynmiowych drewnianych i drewnianych drzwi wejściowych. Muszę zrobić wyliczenie kosztów bo znoszę współwłasność ze szwagrem, który i tak nie mieszkał przez ostatnie 43 lata w tym domu i nie nakładał kosztów lecz teraz sprowadził biegłego i życzy sobie duzo pieniędzy. Znajomy mówił mi znajdę takie ceny w internecie, lecz ja jestem początkujący internauta i nie mam wprawy i nie udało mi się znaleść coś takiego. Uprzejmie proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts