syper 13.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witam serdecznie wszystkich mieszkańców Tanowa, tych co się w Tanowie budują i tych którzy zamierzają. Mam nadzieję, że dyskusja, która tu rozgorzeje pozwoli nam się lepiej poznać, a niektórym z nas na pewno pomoże zrealizować swoje marzenia o własnym domu w pięknej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczuczka 14.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 witam rowniez wszystkich. Tez planujemy zaczac budowe w Tanowie w okolicach wakacji. moze ktos ma sprawdzona ekipe z rejonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Maria 25.09.2016 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Witam serdecznie wszystkich mieszkających, budujących się w Tarnowie a także tych, którzy zamierzają to zrobić! Jestem na etapie kupowania działki w tym pięknym miejscu i już nie mogę się doczekać, kiedy zacznie na niej powstawać mój śliczny, mały domek. Nie znam tu nikogo i każda znajomość będzie dla mnie cenna, szczególnie tych, którzy mają już doświadczenie związane z budową. Pozdrawiam Tarnowian! Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts