Mariusz_W 27.02.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam was serdecznie. Postanowiłem założyć grupę osób budujących w Wyszkowie i okolicach, ponieważ istniejąca do tej pory grupa Wyszkowska była bardzo ograniczona terytorialnie. Liczę, że "zakreślenie kreską na mapie" większego terytorium spowoduje większe zainteresowanie i wzmożone dyskusje na temat budowy w powiecie. Zachęcam do wymiany doświadczeń. Będę wdzięczny za uwagi kierowane na priv. W miarę możliwości postaram się uwzględniać je wszystkie prowadząc grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mona Za 06.04.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Witaj, no to dołączam Wprawdzie nie buduję, ale robię remont generalny domku z bali. Muszę także zrobić na działce szambo, studnię i doprowadzenie wody do domku, więc trochę się będzie działo. Pewnie z usług geodety też będę musiała skorzystać. Jeśli masz namiar na dobre ekipy z tej okolicy to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
looseblus 13.04.2013 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 WitamCzy ktoś z was kupował może ostatnio Solbet lub H+H. Chciałem zorientować się w jakich cenach kupowaliście. Czy 6,2 to dobra cena za Solbet?Buduję w okolicy Wyszkowa ale niestety w grupie wyszkowskiej nie wiele się można dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
looseblus 13.04.2013 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Mona ja narazie jestem na etapie fundamentów więc nie wiele podpowiem ale jeżeli chodzi o geodetę to korzystałęm z usług Pana Leszka Leszcyńkiego (605 672 210). Nie skasował mnie jakoś tragicznie i obsłużył profeska bo wszystko terminowo tak jak się umawialiśmy więc spokojnie mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbud 24.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam wszystkich Dołączam się do grupy Wyszkowa i okolicy.Zaczynam budowę w tym roku - tylko fundamenty ale dobre i to na początek. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mona Za 02.08.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witaj looseblus niestety dawno tu nie zaglądałam . Ale wracam, już jestem po geodecie, skorzystałam z p. Włodzimierza Rzeplińskiego z Wyszkowa i też mogę polecić . Szukam podpowiedzi odnośnie szamba. Opinie są bardzo różne - plastikowe czy betonowe? Może ktoś ma doświadczenie? Szukam też firmy, która wykona to szambo i doprowadzi rury od domku do szamba? Możecie kogoś polecić z okolic Wyszkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
looseblus 25.08.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja jak widać też niezbyt często ostatnio zaglądałem bo roboty wrą. Roboty kanalizacyjne wykonywałem sam pod nadzorem mojego wuja, który kiedyś się takim fachem trudnił. Nie mogę niestety nikogo polecić konkretnego do takich prac. Jeżeli będziesz potrzebowała kogoś do OKIEN to z czystym sumieniem mogę polecić Pana Wójcika (504 930 429) - pracuje bezpośrednio u producenta więc omijasz pośredników (okna na profilach VEKA). Moja ekipa budowlana była szczerze mówiąc nie do końca zaje... sta jak mi się na początku wydawało więc nie będę polecał. Ludzi od elewacji miałem od Pana Wójcika i też są godni polecenia a do tego nie kasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
looseblus 25.08.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ps. Ekipę dekarską też polecił mi Pan Wójcik od okien. Wypowiem się jak skończą chociaż na razie bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_W 28.08.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Mona zależy jaki masz grunt. Jak grzaski to zdecydowanie betonowe (nie wpłynie podczas wysokiego poziomu wód gruntowych). Jak rozmawiałem z gosciem konserwujacym wodociagi to powiedział, ze gdyby robił to tylko betonowe ale nie uzasadnia konkretniej. Jakoś jednak ufam jego intuicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_W 28.08.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Mona kontaktów szukaj w wodociagach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.11.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam, czy ktoś z Was współpracował z firmą Remontel Piotr Jasiński z Wyszkowa? Będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 15.11.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Najtańszy to nie jest, ale ma dobre znajomości jak potrzebujesz czegoś na szybko to jest to dużo prawdopodobne że załatwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam WAS, szukam ekipy dekarskiej pod dachówkę.Może ktoś ma świeże i pozytywne relacje z DEKARZEM (mój dom stoi od 9-lat i większość kontaktów nieaktualna), godnym polecenia.Będę wdzięczny za kontakt. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_W 06.03.2015 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Witam WAS, szukam ekipy dekarskiej pod dachówkę. Może ktoś ma świeże i pozytywne relacje z DEKARZEM (mój dom stoi od 9-lat i większość kontaktów nieaktualna), godnym polecenia. Będę wdzięczny za kontakt. M Spokojnie możesz sprawdzać tutaj dachywyszkow.pl Duże doświadczenie terminowość, dobry kontakt firma lokalnie bardzo znana z dobrą opinią i dobrze prowadzona przez właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts