Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wyszków i okolice

Recommended Posts

Witam was serdecznie.

Postanowiłem założyć grupę osób budujących w Wyszkowie i okolicach, ponieważ istniejąca do tej pory grupa Wyszkowska była bardzo ograniczona terytorialnie. Liczę, że "zakreślenie kreską na mapie" większego terytorium spowoduje większe zainteresowanie i wzmożone dyskusje na temat budowy w powiecie. Zachęcam do wymiany doświadczeń. Będę wdzięczny za uwagi kierowane na priv. W miarę możliwości postaram się uwzględniać je wszystkie prowadząc grupę.:D

• 1 year później...

Witaj, no to dołączam :-)

Wprawdzie nie buduję, ale robię remont generalny domku z bali.

Muszę także zrobić na działce szambo, studnię i doprowadzenie wody do domku, więc trochę się będzie działo.

Pewnie z usług geodety też będę musiała skorzystać.

Jeśli masz namiar na dobre ekipy z tej okolicy to poproszę.

Mona ja narazie jestem na etapie fundamentów więc nie wiele podpowiem ale jeżeli chodzi o geodetę to korzystałęm z usług Pana Leszka Leszcyńkiego (605 672 210). Nie skasował mnie jakoś tragicznie i obsłużył profeska bo wszystko terminowo tak jak się umawialiśmy więc spokojnie mogę polecić.

• 3 months później...
  • 2 weeks później...
Witaj looseblus niestety dawno tu nie zaglądałam :-(. Ale wracam, już jestem po geodecie, skorzystałam z p. Włodzimierza Rzeplińskiego z Wyszkowa i też mogę polecić :-). Szukam podpowiedzi odnośnie szamba. Opinie są bardzo różne - plastikowe czy betonowe? Może ktoś ma doświadczenie? Szukam też firmy, która wykona to szambo i doprowadzi rury od domku do szamba? Możecie kogoś polecić z okolic Wyszkowa?

• 4 weeks później...
Ja jak widać też niezbyt często ostatnio zaglądałem bo roboty wrą. Roboty kanalizacyjne wykonywałem sam pod nadzorem mojego wuja, który kiedyś się takim fachem trudnił. Nie mogę niestety nikogo polecić konkretnego do takich prac. Jeżeli będziesz potrzebowała kogoś do OKIEN to z czystym sumieniem mogę polecić Pana Wójcika (504 930 429) - pracuje bezpośrednio u producenta więc omijasz pośredników (okna na profilach VEKA). Moja ekipa budowlana była szczerze mówiąc nie do końca zaje... sta jak mi się na początku wydawało więc nie będę polecał. Ludzi od elewacji miałem od Pana Wójcika i też są godni polecenia a do tego nie kasują.:bye:

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...
Witam WAS,

szukam ekipy dekarskiej pod dachówkę.

Może ktoś ma świeże i pozytywne relacje z DEKARZEM (mój dom stoi od 9-lat i większość kontaktów nieaktualna), godnym polecenia.

Będę wdzięczny za kontakt.

M

Spokojnie możesz sprawdzać tutaj dachywyszkow.pl Duże doświadczenie terminowość, dobry kontakt firma lokalnie bardzo znana z dobrą opinią i dobrze prowadzona przez właściciela.