nawi 08.03.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam! Czy są może osoby, które zaczynają budować w tym roku lub mogą się podzielić informacjami cennymi dla innych budujących? Gdzie/co kupujecie? Jakie dostaliście ceny? Ja właśnie zakończyłam sprawy papierkowe i teraz czekam na wiosnę... Mogę polecić architekta i geodetę jeśli ktoś byłby zainteresowany. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizel 13.01.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 WitajTo ja z ogromną chęcią bym się uśmiechnęła o te namiary.Właśnie rozpoczęliśmy brnięcie przez papierologię. Powinniśmy już kupić projekt ale zawsze jest jakieś ale..... I właśnie geodeta i architekt by nam się przydał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizel 13.02.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Widzę, że cisza w eterze w okolicach Wadowic......... a nowych chałup sporooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts