Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcia budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Czy ja dobrze widzę będziecie budować z YTONGa !!! Czyli dokonaliście zmiany materiału, a jakie zmiany konstrukcyjne musieliście wprowadzić. Jeśli oczywiście zakupiliście gotowy projekt.

• 1 month później...
Witam wszystkich budujacych oraz tych obserwujacych forumowiczow. My z zona powaznie zastanawiamy sie nad Wygodnym 1. Jak na ta chwile to chyba nasz faworyt. W tej chwili jestesmy na etapie kupna dzialki, w zasadzie dzialka juz praktycznie wybrana i w najblizszych tygodniach transakcja powinna byc sfinalizowana. Kiedy ruszy budowa jeszcze nie wiemy, zobaczymy jak formalnosci pojda. Co do Wygodnego 1 to dobrze wiedziec ze kilka osob juz buduje, na pewno bedziemy podgladac postepy, oraz sluchac o potencjalnych problemach (oby jak najmniej takowych). Mam pytanie czy ktos z Was weryfikowal kosztorys podany na stronie http://www.projektyzwizja.pl ? Tzn, czy kosztorys ten jest wiarygodny, niedoszacowany czy przeszacowany? 100tys za elewacje? 500tys na gotowo, czy to wartosci realne, czy mozna zejsc z tych wartosci? Czy ktos z Was korzysta z firmy czy budujecie w systemie gospodarczym? Czekam na jakies info. Pozdrawiam,

Witamy

My jesteśmy na etapie wszelkich pozwoleń co do kosztów mogę ci wysłać na maila rozpisany kosztorys, ceny zawsze można zmniejszyć zastąpić materiały tańszymi.

Witam,

czy ja również mogłabym poprosić o rozpisany kosztorys, również zastanawiamy się nad Wygodnym 1.

Będę ogromnie wdzięczna.

Witamy

My jesteśmy na etapie wszelkich pozwoleń co do kosztów mogę ci wysłać na maila rozpisany kosztorys, ceny zawsze można zmniejszyć zastąpić materiały tańszymi.

Jeśli by było można to też bym poprosiła o kosztorys, także jesteśmy na etapie pozwolenia na budowę i modyfikacji projektu.

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Planujemy budowę 'wygodnego' w przyszłym roku.

Proszę o podesłanie na maila kosztorysu na pawelknas [at] gmail com

na czym można najwięcej zaoszczędzić?

dziękuję i pozdrawiam budujących