MadziaPrzemek 15.03.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tu bardzo proszę o umieszczanie fotorelacji z postępów na budowie. Jest to bardzo przydatne dla wszystkich budujących ten dom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Z. 16.03.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam.Jak tylko bede posiadal jakiekolwiek zdjecia z budowy napewno bede zamieszczal i komentowal co sie dzialo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaGrzegorz 17.03.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witam !!! Jest szansa, że na przełomie kwietnia i maja ruszymy z budową.Jak zrobię jakieś fotki to wrzucę na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Z. 26.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Fundamenty zalane, teraz czekac az wyschnie i ruszamy z kolejnym etapem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Z. 28.03.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Pomocy:) Nie mam pojecia jak wstawic fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgosia_25 28.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witajcie, my również rozpoczynamy budowę "Wygodnego", ruszamy w połowie kwietnia. Będę zamieszczać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaPrzemek 29.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nie mam pojęcia w jaki sposób umieszczać zdjęcia na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaPrzemek 29.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 wycofane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Z. 29.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 https://picasaweb.google.com/112049998703653327031/BudowaRuszyla?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIDRtLuOm7HDaw&feat=directlink oto moje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Z. 29.03.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Udalo mi sie utworzyc wlasny album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilam1980 03.04.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 https://picasaweb.google.com/112049998703653327031/BudowaRuszyla?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIDRtLuOm7HDaw&feat=directlink oto moje fotki Czy ja dobrze widzę będziecie budować z YTONGa !!! Czyli dokonaliście zmiany materiału, a jakie zmiany konstrukcyjne musieliście wprowadzić. Jeśli oczywiście zakupiliście gotowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizzi 03.05.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam wszystkich budujacych oraz tych obserwujacych forumowiczow. My z zona powaznie zastanawiamy sie nad Wygodnym 1. Jak na ta chwile to chyba nasz faworyt. W tej chwili jestesmy na etapie kupna dzialki, w zasadzie dzialka juz praktycznie wybrana i w najblizszych tygodniach transakcja powinna byc sfinalizowana. Kiedy ruszy budowa jeszcze nie wiemy, zobaczymy jak formalnosci pojda. Co do Wygodnego 1 to dobrze wiedziec ze kilka osob juz buduje, na pewno bedziemy podgladac postepy, oraz sluchac o potencjalnych problemach (oby jak najmniej takowych). Mam pytanie czy ktos z Was weryfikowal kosztorys podany na stronie http://www.projektyzwizja.pl ? Tzn, czy kosztorys ten jest wiarygodny, niedoszacowany czy przeszacowany? 100tys za elewacje? 500tys na gotowo, czy to wartosci realne, czy mozna zejsc z tych wartosci? Czy ktos z Was korzysta z firmy czy budujecie w systemie gospodarczym? Czekam na jakies info. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela_I_marcin 06.05.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witamy My jesteśmy na etapie wszelkich pozwoleń co do kosztów mogę ci wysłać na maila rozpisany kosztorys, ceny zawsze można zmniejszyć zastąpić materiały tańszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezior85 06.05.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam,Czy i ja mogę prosić o takowy kosztorys - jestem również zainteresowany Wygodnym. Jak kolega powyżej chciałbym budować YTONGiem - pytania zasadnicze to czy dużo trzeba było zmian aby użyć tej technologi?jezior85[at]poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renost 06.05.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witamy My jesteśmy na etapie wszelkich pozwoleń co do kosztów mogę ci wysłać na maila rozpisany kosztorys, ceny zawsze można zmniejszyć zastąpić materiały tańszymi. Witam, czy ja również mogłabym poprosić o rozpisany kosztorys, również zastanawiamy się nad Wygodnym 1. Będę ogromnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizzi 06.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witamy My jesteśmy na etapie wszelkich pozwoleń co do kosztów mogę ci wysłać na maila rozpisany kosztorys, ceny zawsze można zmniejszyć zastąpić materiały tańszymi. Witam, Bardzo dziekuje, kosztorys bylby naprawde bardzo pomocny. Moj mail to [email protected] Pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaPrzemek 06.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Udalo mi sie utworzyc wlasny album Czy masz już jakieś nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilam1980 08.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witamy My jesteśmy na etapie wszelkich pozwoleń co do kosztów mogę ci wysłać na maila rozpisany kosztorys, ceny zawsze można zmniejszyć zastąpić materiały tańszymi. Jeśli by było można to też bym poprosiła o kosztorys, także jesteśmy na etapie pozwolenia na budowę i modyfikacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
persis 03.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witam, My rowniez zastanawiamy sie nad wygodnym 1. Dzialke juz mamy, musimy jeszcze wybrac projekt.Czy mozecie podeslac nam kosztorys wygodnego 1 na adres persis[at]o2.pl Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Agnieszka 21.06.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 My jesteśmy na etapie wszelkich pozwoleń co do kosztów mogę ci wysłać na maila rozpisany kosztorys, ceny zawsze można zmniejszyć zastąpić materiały tańszymi. Planujemy budowę 'wygodnego' w przyszłym roku. Proszę o podesłanie na maila kosztorysu na pawelknas [at] gmail com na czym można najwięcej zaoszczędzić? dziękuję i pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts