oliwia_p 15.11.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witamy My jesteśmy na etapie wszelkich pozwoleń co do kosztów mogę ci wysłać na maila rozpisany kosztorys, ceny zawsze można zmniejszyć zastąpić materiały tańszymi. Witam, W przyszłym roku planuje budowę Wygodnego czy mogę prosić o podesłanie kosztorysu? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwia_p 15.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam wszystkich:) W następnym roku planuje budowę Wygodnego 1, projekt już kupiłam teraz czekam cierpliwie na pozwolenie na budowę. Jeśli ktoś z Was posiada kosztorys to byłabym bardzo wdzięczna za podesłanie na mój adres [email protected] Jestem na samym początku i dużo się jeszcze muszę dowiedzieć a widzę, ze na tym formu można zasięgnąć bardzo ciekawych opinii. Życzę wszystkim powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liteona 16.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ja na kosztorys też czekam ale chyba nikt go nie wyśle - szkoda ale zawsze można zapłacić 250zł i dostać od projektantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgosia_25 21.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ma ktoś jakieś zdjęcia wnętrz? Czy ktoś tu zagląda jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Michał 03.09.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Robią się wnętrza, co prawda bardzo powoli ale zawsze do przodu. Jak będzie co pokazać to się pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekk12 25.07.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Witam, razem z żoną planujemy budowę WYGODNEGO 1 (z kilkoma modyfikacjami) pod Wrocławiem. Czy jest ktoś z dolnośląskiego / opolskiego, kto mógłby nam pokazać taki dom?Byłbym wdzięczny za obejrzenie budynku i wysłuchanie doświadczeń z budowy.kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts