pblowek 16.04.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witammam pytanie o tynki agregatem: fachura twierdzi, że zrobi tynki (Greenplast) tak równe, że "gładzi nie trzeba", jakiem macie doświadczenia z tynkami mechanicznymi (wiem, że fachowcy różni, ale chodzi mi ogólnie o tą technologię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 16.04.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Jako wykonawca powiem tak: jak umie robić to zrobi A o tynku greenplasta jeszcze nie słyszałem i nie widziałem, więc tutaj nie pomogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblowek 16.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Jako wykonawca powiem tak: jak umie robić to zrobi A o tynku greenplasta jeszcze nie słyszałem i nie widziałem, więc tutaj nie pomogę. Pozdrawiam dzieki za odp ile m2 z materialem bierzesz (srednio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 18.04.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 od 25 zł na nidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milly10 05.06.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 U mnie właśnie skończyli tynkować agregatem, tynk Dolina Nidy, jest równo i rzeczywiście nie trzeba gładzi, oczywiście nie jest idealne lustro jak po gładziach, ale to już kwestia gustu. Cena 25/m2 z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magister 03.07.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Polecicie tego tynkarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 27.09.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 U mnie właśnie skończyli tynkować agregatem, tynk Dolina Nidy, jest równo i rzeczywiście nie trzeba gładzi, oczywiście nie jest idealne lustro jak po gładziach, ale to już kwestia gustu. Cena 25/m2 z materiałem. Z czystej ciekawości: pomalowane? jak wygląda? Pozdrawiam ps. badam rynek, jak konkurencja robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts