Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa budująca Kocmyrzów-Luborzyca i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 356
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szukam kogoś do ocieplenia poddasza i położenia regipsów na poddaszu, ogólnie do wykończeniówki. Mam super gościa ale jest dostępny dopiero w październiku, a ja chciałabym zacząć w sierpniu, wiec jeśli Tringrim masz namiary na kogoś kto by mi to mógł zrobic będę wdzięczna. Tel 666-866-336.

Doradźcie mi jeszcze proszę w sprawie układania kostki. Chcemy połozyć kostkę wokół domu, na schodach i podjazd. Fundamenty były stawiane rok temu, i automatycznie podniesiony wtedy teren ziemią z wykopów. Ile firm tyle zdań. Jedni mówią żeby kłaść i nic się nie będzie działo, a inni ze za wcześnie. Jakie macie doświadczenia w tym temacie.

Od wykonczeniuwki nikogo nie mam , teraz w zimie bede robil pietro tak ze zoabczymy czy facet sie sprawdzi.

Sprawa wygl tak ze wykonczeniowke najlepiej robic przez zime bo to dla budowlancow martwy sezon i ceny maja ok i czasu wiecej.

Jesli chodzi o kostke to moge polecic.

Roboty ziemne - Andrzej Gornikowski 502409128 - bardzo dobry fachowiec ale zawalony robota zawsze...

Ukladanie kostki - Michal Siudek - 506060378 - ukladal u mnie w tamtym roku i teraz bedzie konczyl wjazd w tym roku .

Pozdr.

Marcin.

A jak się maja sprawy instalacji elektrycznej? Jakiego rzędu to są koszty? Ma ktoś namiar na kogoś solidnego i za rozsądną cenę?

Moge polecic chlopaka co u mnie robil , 4 czy 5 lat temu , 10 tys bral za dom , ze swoim materialem.

Montowal tyle punktow ile sie chcialo. Facet jest z Karniowa i robi "po robocie", solidny i bardzo uprzejmy.

Krzysiek Kedzior 601542815

Mam pytanie odnośnie wykończeniówki , orientujecie sie może czy kwota 4 tys zł do 5 tys zł to dobra cena za zrobienie łazienki, czy wygórowana. Hydraulika i prąd jest już zrobiona,w tej cenie jest położenie płytek, prosto bez wydziwiań, ewentualnie 1-2 półeczki, sufit, oświetlenie, biały montaż. Łazienka ma wymiary 2,3 m x 3 m.

Mam pytanie odnośnie wykończeniówki , orientujecie sie może czy kwota 4 tys zł do 5 tys zł to dobra cena za zrobienie łazienki, czy wygórowana. Hydraulika i prąd jest już zrobiona,w tej cenie jest położenie płytek, prosto bez wydziwiań, ewentualnie 1-2 półeczki, sufit, oświetlenie, biały montaż. Łazienka ma wymiary 2,3 m x 3 m.

Znawca nie jestem ale mi sie wydaje ze drogo .

Mam 2 lazienki do zrobienia tej zimy tak ze niedlulgo sam sie przekonam jakie sa ceny...

Witam!

Mam pytanie:

Czy znacie kogoś na terenie naszej gminy bądź gdzieś w pobliżu kto zajmuje się pośrednictwem w załatwieniu pozwolenia na budowę wa jeśli tak to jak się kształtują ceny za taką usługę i jak wygląda to z czasem?

Z góry dziękuje za pomoc

Mi zalatwial Michal Sokół, ale to bylo dobrych kilka lat temu. Teraz ma biuro na kocmyrzowie wizawi Szymaszkowej. Trwalo to prawie rok wszystko ale tez nie bylo pospiechu bo zaczolem wszystko z odpowiedznim wyprzedzeniem. Zaplacilem zdajesie 2000 (glowy nie dam bo to bylo z 5 lat temu) za zalatwienie wszysktich papierow wraz z adaptacja projektu. Jak to jest teraz to nie wiem, slyszalem ze nabral duzo zlecen i sie nie wyrabia, w moim przypadku bylo nawet ok , choc tez nie bylem zadowolony ze to tyle trwa.

• 3 weeks później...
Witam Serdecznie Wszystkich.

Jak trwoga to do Boga, czyli na forum.

Czy macie może namiary na jakąś sensowną ekipę od elewacji?

Nasza ekipa chyba na Bahama jest.

A tu u nas zima za pasem.

Ocieplać trza.

Z góry dziękuję.

Edzia

795206834, mieli mi robic tynk w tym roku ale sie nie wyrobie i dopiero w przyszlym bede kładł , chlopak jest z kocmyrzowa.

Nie tynkowal u mnie wiec polecic nie moge , ale robil ogrodzenie i jak narazie jest ok ....

Witam wszystkich

Mam do was prośbę, czy moglibyście podać mi orientacyjną cenę szamba betonowego o poj 10m3 (cena szamba i montażu, ewentualnie montażu) i skąd kupowaliście. Sprawa trochę pilna więc będę bardzo wdzięczna za pomoc

Wszyscy w okolicy biora od nich , http://www.rombet.pl/ , ja mialem przez inna firme zakladane ale nie polece bo spartolili....