lucano 28.06.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam, Gdyby ktoś szukał desek z budowy to mam kilka kubików do sprzedania. długości od 4,5m do 3m.Kontakt na priv lub 509 257 255Kocmyrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 30.06.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam , Wybodowalem w Kocmyrzowie 2 lata temu (teraz jeszcze koncze poddasze) , tak ze mam troche namiarow w tel jak cos to moge podeslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja123 04.07.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Szukam kogoś do ocieplenia poddasza i położenia regipsów na poddaszu, ogólnie do wykończeniówki. Mam super gościa ale jest dostępny dopiero w październiku, a ja chciałabym zacząć w sierpniu, wiec jeśli Tringrim masz namiary na kogoś kto by mi to mógł zrobic będę wdzięczna. Tel 666-866-336. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja123 04.07.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Doradźcie mi jeszcze proszę w sprawie układania kostki. Chcemy połozyć kostkę wokół domu, na schodach i podjazd. Fundamenty były stawiane rok temu, i automatycznie podniesiony wtedy teren ziemią z wykopów. Ile firm tyle zdań. Jedni mówią żeby kłaść i nic się nie będzie działo, a inni ze za wcześnie. Jakie macie doświadczenia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Majster_ 07.07.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Myślę, że ziemia dawno już osiadła i spokojnie można układać kostkę zwłaszcza, że pod kostką będzie podsypka zagęszczana ubijakiem. Ja bym się nie zastanawiał tylko robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 07.07.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Od wykonczeniuwki nikogo nie mam , teraz w zimie bede robil pietro tak ze zoabczymy czy facet sie sprawdzi.Sprawa wygl tak ze wykonczeniowke najlepiej robic przez zime bo to dla budowlancow martwy sezon i ceny maja ok i czasu wiecej. Jesli chodzi o kostke to moge polecic.Roboty ziemne - Andrzej Gornikowski 502409128 - bardzo dobry fachowiec ale zawalony robota zawsze...Ukladanie kostki - Michal Siudek - 506060378 - ukladal u mnie w tamtym roku i teraz bedzie konczyl wjazd w tym roku . Pozdr.Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Majster_ 08.07.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 A jak się maja sprawy instalacji elektrycznej? Jakiego rzędu to są koszty? Ma ktoś namiar na kogoś solidnego i za rozsądną cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 08.07.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 A jak się maja sprawy instalacji elektrycznej? Jakiego rzędu to są koszty? Ma ktoś namiar na kogoś solidnego i za rozsądną cenę? Moge polecic chlopaka co u mnie robil , 4 czy 5 lat temu , 10 tys bral za dom , ze swoim materialem. Montowal tyle punktow ile sie chcialo. Facet jest z Karniowa i robi "po robocie", solidny i bardzo uprzejmy. Krzysiek Kedzior 601542815 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja123 09.07.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Mam pytanie odnośnie wykończeniówki , orientujecie sie może czy kwota 4 tys zł do 5 tys zł to dobra cena za zrobienie łazienki, czy wygórowana. Hydraulika i prąd jest już zrobiona,w tej cenie jest położenie płytek, prosto bez wydziwiań, ewentualnie 1-2 półeczki, sufit, oświetlenie, biały montaż. Łazienka ma wymiary 2,3 m x 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja123 09.07.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Cena dotyczy tylko robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 15.07.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Mam pytanie odnośnie wykończeniówki , orientujecie sie może czy kwota 4 tys zł do 5 tys zł to dobra cena za zrobienie łazienki, czy wygórowana. Hydraulika i prąd jest już zrobiona,w tej cenie jest położenie płytek, prosto bez wydziwiań, ewentualnie 1-2 półeczki, sufit, oświetlenie, biały montaż. Łazienka ma wymiary 2,3 m x 3 m. Znawca nie jestem ale mi sie wydaje ze drogo . Mam 2 lazienki do zrobienia tej zimy tak ze niedlulgo sam sie przekonam jakie sa ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celafon 23.07.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Mam do oddania za przysłowiowego browara futrynę stalową do drzwi + drzwi używane jak tymczasowe drzwi frontowe. Były już raz forsowane więc noszą ślady walki Gdyby ktoś potrzebował tymczasowo zamknąć dom to chętnie odstąpię. Kontakt przez wiadomość na priv. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_szymen_ 28.07.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam, mam do sprzedania słup na prowizorke budowlaną elektryczną wraz ze skrzynką i osprzętem, proszę o kontakt 504-024-389. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolomastervip 04.08.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam!Mam pytanie:Czy znacie kogoś na terenie naszej gminy bądź gdzieś w pobliżu kto zajmuje się pośrednictwem w załatwieniu pozwolenia na budowę wa jeśli tak to jak się kształtują ceny za taką usługę i jak wygląda to z czasem?Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 05.08.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam! Mam pytanie: Czy znacie kogoś na terenie naszej gminy bądź gdzieś w pobliżu kto zajmuje się pośrednictwem w załatwieniu pozwolenia na budowę wa jeśli tak to jak się kształtują ceny za taką usługę i jak wygląda to z czasem? Z góry dziękuje za pomoc Mi zalatwial Michal Sokół, ale to bylo dobrych kilka lat temu. Teraz ma biuro na kocmyrzowie wizawi Szymaszkowej. Trwalo to prawie rok wszystko ale tez nie bylo pospiechu bo zaczolem wszystko z odpowiedznim wyprzedzeniem. Zaplacilem zdajesie 2000 (glowy nie dam bo to bylo z 5 lat temu) za zalatwienie wszysktich papierow wraz z adaptacja projektu. Jak to jest teraz to nie wiem, slyszalem ze nabral duzo zlecen i sie nie wyrabia, w moim przypadku bylo nawet ok , choc tez nie bylem zadowolony ze to tyle trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolciaR 24.08.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam,Mam do sprzedania po tegorocznej budowie około 150 stempli, długości od 265 do 285 cm. Cena 3,50 za sztukę, odbiór w Zastowie. Kontakt 505-355-681. Zdjęcia mogę wysłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia73 26.08.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam Serdecznie Wszystkich.Jak trwoga to do Boga, czyli na forum. Czy macie może namiary na jakąś sensowną ekipę od elewacji?Nasza ekipa chyba na Bahama jest. A tu u nas zima za pasem.Ocieplać trza.Z góry dziękuję. Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 26.08.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam Serdecznie Wszystkich. Jak trwoga to do Boga, czyli na forum. Czy macie może namiary na jakąś sensowną ekipę od elewacji? Nasza ekipa chyba na Bahama jest. A tu u nas zima za pasem. Ocieplać trza. Z góry dziękuję. Edzia 795206834, mieli mi robic tynk w tym roku ale sie nie wyrobie i dopiero w przyszlym bede kładł , chlopak jest z kocmyrzowa. Nie tynkowal u mnie wiec polecic nie moge , ale robil ogrodzenie i jak narazie jest ok .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 29.08.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Mam do was prośbę, czy moglibyście podać mi orientacyjną cenę szamba betonowego o poj 10m3 (cena szamba i montażu, ewentualnie montażu) i skąd kupowaliście. Sprawa trochę pilna więc będę bardzo wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 29.08.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Mam do was prośbę, czy moglibyście podać mi orientacyjną cenę szamba betonowego o poj 10m3 (cena szamba i montażu, ewentualnie montażu) i skąd kupowaliście. Sprawa trochę pilna więc będę bardzo wdzięczna za pomoc Wszyscy w okolicy biora od nich , http://www.rombet.pl/ , ja mialem przez inna firme zakladane ale nie polece bo spartolili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts