bolomastervip 10.05.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Betoniarnia "Nosek" ul. Drożyska w Krakowie w stronę Niepołomic. jakość betonu nie budzi zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 15.05.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Witajcie. Dawno mnie tu nie było i widzę, że sporo wybudowanych siedzi cicho, a Ci chcący się budować łaknie informacji i namiarów Od siebie na ostatnie prośby mogę podać: 1. Schody - Mirek Gumula - 696-728-695 Robił u mnie schody na betonie, parapety dębowe, potem jeszcze balustradę szklaną w drewnie. Kilka innych jego prac widziałem po rodzinie i wszyscy zadowoleni. Pisałem już kilka dobrych stron tego tematu temu. 2. Ocieplenie i elewacja - Rafał - 504-213-409 Zobaczyliśmy kiedyś przejeżdżając przez Zagórzyce, jak robili, a że ładnie to wyglądało, to ich wzięliśmy. Zrobili ocieplenie, podbitkę drewnianą, tynk silikatowy z boniami, a w kolejnym roku łupkiem obłożyli cokoły, kominek zewnętrzny i przypory na narożnikach domu. Zastrzeżeń nie mam, szybko, ładnie i samodzielnie temat ogarnęli. 3. Beton - w każdej poważnej betoniarni jest opcja zamówienia z pompą, ramieniem (u nas to było chyba 36m, też pisałem kilka stron temu) i co tam trzeba. Ja miałem bodajże z Vicat-u i problemów nie było. 4. Wykonawca - Adam Zębala - 605-220-255 W Michałowicach raczej znany i ceniony, bo sporo buduje. Najtańszy pewnie nie jest, ale ja jestem w pełni zadowolony. Powoływać się możecie na Grzegorz i Barbarę z Goszczy - oprócz betoniarni, bo tam Zębala załatwiał wszystko... No, tyle na dzisiaj, postaram się wpadać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 15.05.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Aaaa, zapomniałem po co wpadłem Potrzebuję zamontować markizę do ściany zewnętrznej z izolacją i szukam fachowca - macie kogoś od rolet, żaluzji i markiz, kto mógłby samym montażem się zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepax 30.05.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Witam szukam ekipy do budowy domku 140m bez piwnicy. Bardzo chętnie przyjmę jakieś polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz3682 17.06.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Witam szukam ekipy do budowy domku 140m bez piwnicy. Bardzo chętnie przyjmę jakieś polecenia Tradycyjnie w tej grupie --> JOOZEK 505409739 U mnie właśnie robią mury i w przyszłym tygodniu pewnie strop. Ja jestem bardzo zadowolony. Pozdrowionka LL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_Krak1 19.07.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Okna - czy ktoś skorzystał z oferty firmy naszeokna.pl z Luborzycy?jak wyglądał etap negocjacji, montaż i ewentualnie serwis gwarancyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamewa 24.07.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Sprzedam po budowie stemple drewniane: 74 sztuki po 4,50 zł ( długość 2,70-2,80 m) użyte raz65 sztuk po 7 zł (długość 3 m ) nowe Miejsce odbioru - Łuczyce. Transport we własnym zakresie. Kontakt tel. 608-109-926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jal 25.07.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Powoli domykamy budowę - tak więc mogę się podzielić swoją wstępną listą wykonawców:Czarna listastan surowy - Kazimierz Łabuz z ekipą - z KasinyBiała listahydraulik - Karol - 663140252elektryk - Artur - 889360344wylewki - Tadeusz - gość ciężki w kontakcie ale robota fachowa - 602449580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dkoruba 26.07.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Witam, Poszukuje jakiegos solidnego składu drewna.Chciałem się troche pobawić w stolarkę i potrzebuje zakupić troche drewna.czy może ktoś coś polecić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venom7 10.08.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam, Czy możecie mi polecić kogoś solidnego do ocieplania i zabudowy poddasza? PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_Krak1 17.08.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Zdecydowałem się na tą firmę - negocjacje jak z wszystkimi innymi firmami, montaż ma nastąpić dopiero po 5.09.2016 więc na ten temat opini jeszcze nie mam - ale jak na razie robią wrażenie kompetentnych i na etapie negocjacji nie wciskają człowiekowi kitu. Okna - czy ktoś skorzystał z oferty firmy naszeokna.pl z Luborzycy? jak wyglądał etap negocjacji, montaż i ewentualnie serwis gwarancyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 10.09.2016 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Hej, heej, heeej!!! Witojcie moi mili, kawałek mnie nie było ale i ja powróciłam do wykańczania domu. Z ogromną przyjemnością mogę polecić wykonawcę schodów drewnianych, firmę GRADO, UL. ZA OGRODEM 10, 31-990 KRAKÓW, TEL./FAX: 12 410-80-24 Nie są może najtańsi, ale robią piękne schody, są samodzielni (tzn możnma ich zostawić samych w domu bez strachu, sprzątają po sobie i są bardzo kulturalni). Zdjęcia schodów wrzucę niebawem na swój dziennik budowy. Pan tomasz Kordek robi o niebo ładniejsze schody niż pan Strojek, ale temu ostatniemu tez nie można odmówic profesjonalizmu. Obecnie poszukuję kogoś poleconego od tynków zewnętrznych, podbitki i wykończenia balkonów- najlepiej by to wszystko zrobiła jedna ekipa. Jeśli macie kogoś takiego i możecie z czystym sumieniem polecić to bardzo proszę o kontakt. Moja sąsiadka też chętnie załapała by się na tynkowanie :D Proszę proszę, niech mi ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 20.09.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam. Styropian grafitowy mi pozostał po ociepleniu - nówka opakowany Austrotherm EPS FASSADA PREMIUM 0,031 - płyty grubości 15cm. Jak by ktoś chciał to są 32 paczki - 50 zł/paczka Odbiór Maciejowice - pomogę załadować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz3682 28.09.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzień dobry Sprzedam po budowie deski 32mm i stemple drewniane: ok 30 sztuk stempli - długość 3m raz użyte4-5 m3 desek 32mm w niezłym stanie oczyszczone Miejsce odbioru - Sadowie. Transport we własnym zakresie. Kontakt tel. 608-362-332 PozdrawiamL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANAF 04.10.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Moi mili, Pan Józef bardzo zajęty, a potrzebujemy przykryć dom przed pierwszym śniegiem. Jeśli macie kogoś godnego polecenia bardzo prosimy o namiary My możemy polecić Geodetę z Proszowic - Michał Kowalski (MPG Proszowice) 100 & Profesjonalizmu przy świetnej cenie. Pozdrawiamy A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA P 19.11.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Witajcie , jeżeli będziecie potrzebowali kogoś do izolacji tarasów lub dachu płaskiego to polecam P. Janusza B .Bardzo solidny fachowiec , mieliśmy ciągle problem z podchodzącą wodą ,było wiele ekip do naprawy ,efekt mizerny ,wreszcie natrafiliśmy na fachowca specjalizującego się w tej robocie ,gość zna się na rzeczy ,jest solidny ,słowny i widać że to lubi . Dostaliśmy kontakt z polecenia od znajomego któremu robił izolację dachu płaskiego. tel .606422780. Zimą robi również inne prace wykończeniowe ,ocieplał nam poddasze i robił gładzie .Pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whiti1 25.02.2017 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Cześć, zakupimy stemple budowlane drewniane, krótsze niż standardowo bo 2,50 - 2,60 m. Około 100 sztuk nie za nczesto tu zagladam wiec prosze o info na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz3682 17.03.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Mogę się pochwalić oknami w domu. Wybór padł na Artplus Thermo z Oknoplusa. Mogę zdecydowanie polecić pana Knapczyka: Kraków-Sidzina, ul. Wrony 32 30-399 Kraków. Ciepły montaż pierwsza klasa. I teraz pytanie czy macie jakiegoś sprawdzonego elektryka którego możecie polecić? PozdrowionkaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablos321 11.05.2017 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Witam serdecznie, zaczynam budowę domu w Dojazdowie w sierpniu, czy ma ktoś z okolic do odsprzedania lub wynajęcia blaszaka ? Dzięki za info Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucano 15.05.2017 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Witam, Potrzebuje namiaru na rzetelną firmę, która wykona instalację CO + CWU i doradzi przy tym jaki piec + zasobnik zastosować.Poleci ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts